paschalia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μιας και πλησιαζει ο καιρος των διακοπων -αυριο μπαινει ο Δεκεμβρης , DjXlr8 Χρονια Πολλα κι'οτι επιθυμεις :grin: - και ειδα οτι δεν εχει ανοιχτει καποιο παρομοιο τοπικ , δημιουργω το παρον. Οσοι πιστοι προσελθετε με προτασεις :grin:
Mixalakis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Άς πω εγώ ένα... 'Spike Jones - All I Want For Christmas'....
paschalia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ψαχνοντας τους στιχους απο το τραγουδι του Μιχαλακη , επεσα σε αυτη εδω την σελιδα
DJ_XLR8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 ....., DjXlr8 Χρονια Πολλα κι'οτι επιθυμεις :grin: - .... Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Όσο αφορά τα τραγούδια για τα Χριστούγεννα θα σας πρότεινα μια συλλογή που έχω πάρει από Αγγλία το 2000. Έχω σκανάρει το εξώφυλλο για να δείτε τα κομμάτια. Δείτε εδώ.
akpe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Ρίξτε και μια ματιά στην Trans Siberian Orchestra: http://www.trans-siberian.com/
sotris99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Το cd της mariah carrey με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια είναι ωραίο...
sol_power Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 aaaaaaxxx ..i oraioteri epoxi gia to internet...ola einai xionismena kai kokkinoprasina..xaaxxa...HO HO HO.... an yparxei kapoio link me christmas kaloudia as to pei kaneis....
Godfath3r Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Kαι η χειρότερη γιαυτούς που το χρησιμοποιούν τον υπόλοιπο χρόνο!
hugelacky Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Raunchy - lastxmas (διασκευή του γνωστού song που από την μέση και μετά τα σπάει λίγο :razz: )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.