spirosta Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν μην συγχέουμε το πλαίσιο με τη microsoft και φυσικά μην βρίχουμε την microsoft. Πρώτα από όλα μία μεγάλη κατακραυγή στο πλαίσιο που πουλάει τέτοια προιόντα. Δεύτερον φταίτε και εσείς που το αγοράσατε. Το προιον είναι πολύ παλιο και για αυτό το πουλάνε οσο όσο. Δεν ξέρατε δεν ρωτάγατε. Τεσπα μπορείτε να ζητήσετε τα λεφτά σας πίσω (να το απαιτήσετε) αφού το προιον δεν σας ικανοποιεί. Είμαι κάτοχος του wireless desktop elite (είναι ποντίκι+πληκτρολόγιο στην 3 έκδοση) και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα ή κόλλημα. Και έχω χρησιμοποιήσει και ποντίκια logitech και δεν έμεινα ευχαριστημένος όχι για κανένα πρόβλημα αλλά γιατί ήταν ενεργοβόρα. Μια φορά άλλαξα στ δικό μου πληκτρολόγιο μπαταρίες και ήταν στους 15 μήνες (ήταν αυτές στο κουτί). Και ξαναλέω μην βρίζετε τη microsoft αφού τα wireless κιτ που έχει είναι από τα καλύτερα. Δεν έχεουν την ακρίβεια των logitech αλλά είναι σταθερά, ποιοτικά, αντέχουν στο χρόνο, χαμηλά κατανάλωση. Ψάχτε λίγο τι μπορεί να φταίει στο pc σας γιατί δεν είναι δυνατόν μία να δουλεύουν και μία όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.