Προς το περιεχόμενο

προβλημα με microsoft wireless desktop 1.0

sotoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον αγορασα αυτο το setακι πρόσφατα.το έβαλα στον υπολογιστή πωρόθηκα(πεταξα παρεπιμπτώντως το παλιο μου πληκτρολόγιο)και ολα ηταν μιά χαρα.εβαλα τους drivers κλπ και λειτοτυργούσε.μετα απο λίγο όμως το ποντίκι άρχισε να έχει "σπασμούς", όπως και το πληκτρολόγιο διακοπές με αποτέλεσμα να μήν μπορώ να γράψω.εκαν format αλλα και εκεί τίποτα.το πήγα στο πλαίσιο,μου το αλλάξαν αλλα παλι τα ίδια.τώρα το εχω στο συρτάρι,χρησιμοποιώ ένα αρχαίο πληκτρολόγιο ενος φίλου μου και ενα ποντικι με μπαλα.αν ειχε κανειος το ιδιο πρόβλημα η αν ξερει κανεις τι παιζει ας πει καμια ιδεα μπας και σωσουμε τα λεφτά μου(τα οποία πεταξα απλόχερα)

Δημοσ.

diakopes k spasmodikes kiniseis simainoun oxi kali epikoinwnia me to dekti......opote peiramatisou me tis theseis mexri na breis ti xrisi tomi.....an exeis konta tou kana til.....kana ixosistima...kamia tv....tote to sima meiwnetai aisthita me apotelesma ola osa perigrafeis....

Δημοσ.

τα χω κανει όλα.εχω βαλει δεκτη και πληκτρολογιο μακρια αλλα παλι τίποτα.καιστους drivers ακόμα και να βγαλω τις μπαταρίες απο πληκτρολόγιο ή ποντικη στο σημα μου έλεγε good!ααα και στο site ειδα πως η microsoft εχει σταματήσει να παρέχει υποστηριξη γιαυτο το προιόν....

Δημοσ.

Προσωπικά, το Mouse του Wireless Natural Mumltimedia (πρώτη έκδοση) απλά το πέταξα. Ενώ με το πληκτρολόγιο δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Eixa kanei kai egw thn idia erwthsh gia to idio set!Apo oti fainetai ta 33 eurw pou edwsa sto plaisio gia na to parw kalytera na ta ekana souvlakia kai na epairna ena ensurmato plhktrologio.Mou to alla3ane 1 fora kai to 2o plhktrologio ekane oti kai to prwto...mataios kopos,se osa mhxanhmata kai na to dokimasw kollaei,se ola ektos apo tou plaisiou!Auto 8a pei...

Δημοσ.

Koita an perneis Wirless apo M$ logiko einai apo kai os pou i M$ kserei apo hardware (oxi oti kserei apo software) pare wireless logitech na deis xara eixa gia 3 xronia cordless optical pote den mou dimiourgise provlima kai xoris tous drivers tou doulevei kanonika apla den kanei ta extra..tora pira to DiNovo pali tis logitech Link

kai litourgei kai san san Bluetooth hub gia alles 63 bluetooth siskeves...ta simberasmata dika sas....

Δημοσ.

re paidia to diko mou to syndew ka8hmerina se para polla pc.

Se osa mou ekane mamakies to wireless desktop,htan 8ema power supply toy computer kai ry8misewn bios.

Gia tsekarete ligo pio va8ia to 8ema......

Δημοσ.

ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ το συγκεκριμενο σετ.Εγω δεν εχω προβλημα με την επικοινωνια αλλα επειδη εστειλα σε μονιμες διακοπες το ηλιθιο ποντικι απο το σετ, πηρα το ΜΧ1000.Ομως το πληκτρολογιο Μ$ κανει conflict στα παιχνιδια και δε δουλευει σωστα.Τι drivers, τι format, μαλλον θελει να το σπασω στο ξυλο.ΕΛΕΟΣ πια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...