overclocker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Eτοιμο.http://rapidshare.de/files/14020257/Tampakis_feat._Blackman_Live___Club_Di_Oggi_LQ_Demo.avi.html Ωραίος! Ευχαριστώ! Κυρίεςςςςςςςς μοοοουυυυυ....
gascoin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 "Ο Μάριος ο κουκού στέλνει χαιρετίσματα στον κρεοπώλη τον κερατά"
Steven1985 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Ο Μπλάκμαν??? Που τον θυμηθήκατε... Κυρίες μου.... Γιαγιά.... Η εγκονή έχει γκόμενο... Αυτόν θυμάμαι τον άκουγα 4-5 χρόνια πριν... Εξέπεμπε παράνομα νομίζω στο 105.5 ή κάτι τέτοιο...
2arkoudi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Pantos ego ton akouo kai apo to internet otan thelo na gelaso! gia akouste ligo KYRIES MOY!!! http://www.blackman.gr/blackman.asx Kali sas akroasi!!!
Tsiou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Το ειδα στο Αγρινιο πριν απο 3-4 χρονια και μιλαμε κλασαμε στο γελιο Σαν να τον εχει κανει η μανα του με αλογο ειναι... Τρελη οδοντοστοιχια, και κανει τον DJ με πολυ πολυ κουβεντα στα "club" Προσπαθει να κοροϊδέψει τον οποιδήποτε δει εκει μέσα, με σκοπό να γελάσουν οι υπόλοιποι. Οσο για την μάυρη σκύλα, την Mercedes έχει κόρνα με γαυγισμα!! Πολυ γελιο λεμε
zazik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 ela stin pareitsa o petroupoliiiiiii eki ston ymito esi Giorgo Koukoule liwse agori mou liwse...... ( kai ola afta me tin theiki echo fisika) ti mou thimisate.......... Theos....Respect!
mjmj Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 kapoia mikra audio files' date=' katevasmena apo to dc++http://rapidshare.de/files/8456007/Blackman.rar.html[/quote'] Δεν παιζει, το ανεβαζεις παλι? Κλασικη ατακα: ελα αλουμινά!
kostelo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ρε παιδι μου πωπωπω δε μπορω... Ανεβαστε κανα βιντεο ρε παιδια αν εχετε, δεν εχω δει ποτε τη φατσα του. Πατρα λεω και κλαιω, κοκκαλιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη...
overclocker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 kokououououououououououou.... θα γίνει πόλεμος πυρηνικός σου λέω! Νικολάκι Μπούρδα μ' αγαπάς;
kage Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 to video kaneis? twra ekpempei sta 103 1 panw h 1 katw Περισυ καλοκαιρι ειχε ειπωθει οτι τον καρφωσε kapoios Ορφέας απο digital k κατασχεση 2 πομπους στην πελοπονησο
tasos aigani Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 ela re file egw ton kserw einai aytos p tragoudaei h skyla m hn mayrh!!!! swstos?
21century Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Η γελειοτητα και το κιτς σε ολο του το μεγαλειο η σημεια των καιρων? Παντως δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχολουμαστε αλλο με το παραπανω θεμα...
astrolabos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δε θυμάμαι να σε όρισε κανείς σωτήρα της αισθητικής μας. Άμα δε σου αρέσει, δεν ακούς. Τόσο απλά
com_hs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Παντος γιατι παραξενευονται μερικοι για το σταθμο, απο Αθηνα ειδικα πρεπει να τον ξερουν ολοι , ολοι πρεπει καποια στιγμη να ακουγαν αυτα τα τραγουδια καποιοα στιγμη (μετα απο μεθυση πχ και τετοια )εκτος απο εμενα που ειμαι σκυλας και τον ακουγα συχνα. Τωρα οπως λεει και ο φιλος astrolabos σε οποιον δεν αρεσει μην τον ακουει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.