greg_m Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 gia peite ta kalutera pou exete akousei gia fetos gia na ta '''agorasoume'''. tha ftiakso mia lista kai me ta dika mou suntoma. uparxei kai ena allo thema ''best of 2005'' alla edo kalutera na min grafoume olokliromena album alla mono singles.
greg_m Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 ante ksekinao ego me ta alan parsons - return to the tunguska (pou akousa xthes...thanks mixalaki) depeche mode - a pain that i'm used to SOAD - lost in hollywood
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Για τα "καλύτερα" ισχύει το "περι ορέξεως"... Πάντως τα singles (κυρίως) που κατά την εκτίμησή μου "ακούστηκαν" περισσότερο στο ραδιόφωνο εδώ στο κλεινόν άστυ, τα έχω βάλει σε μια λίστα με απόλυτη αλφαβητική σειρά. Αν ενδιαφέρεσαι να "ψωνίσεις" ρίξε πριν μια ματιά εδώ http://www.mousikosdiavlos.gr/default.asp?ACT=17&grp=5&msg=52&vp=1
stefanos_79 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Tα mainstream και pop κομμάτια τα κάλυψε ο Λευτέρης Λ. με το link που έδωσε :) τωρα μας λείπουνε τα rock και metal και είμαστε ΟΚ
funkyshit Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μερικά από τα δικά μου... THE DARKNESS "One Way Ticket" HARD-FI "Tied Up Too Tight" SOAD "B.Y.O.B" MIA "Bucky Done Gun" FRANZ FERDINAND "Do You Want To" DEVENDRA BANHART "I Feel Just Like A Child" KANYE WEST "Gold Digger" BLOAC PARTY "Helicopter" LCD SOUNDSYSTEM "Daft Punk Is Playing At My House" είναι πολλά, σταματάω! by the way... πολύ καλή χρονιά το 2005
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.