anthony_crete Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 re guyz exw to beta twn vista alla exw kai sata disko...pou 8a vrw drivers gia ta vista????apoti eida oi drvrs twn xp kai twn nt dn ekanan
mescriptor Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 φιλε και εγω εχω το ιδιο προβλημα και ακομα δεν βρηκα απαντηση!
sarisn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 φιλε και εγω εχω το ιδιο προβλημα και ακομα δεν βρηκα απαντηση! Δες στο site της εταιρίας του σκληρού σου, εκεί θα βρεις σίγουρα τον SATA driver που ζητάς (αν υπάρχει φυσικά).
ferongr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δες στο site της εταιρίας του σκληρού σου, εκεί θα βρεις σίγουρα τον SATA driver που ζητάς (αν υπάρχει φυσικά). Το πιο πιθανο ειναι να ζητανε drivers για το SATA Controller. Σε περιπτωση που δεν εχει ο κατασκευαστης της μητρικης σας, δοκιμαστε να κοιταξετε στο site του κατασκευαστη του chipset. [offtopic]Mescriptor... πωπω... Ποσο βαθεια εσκαψες να βρεις αυτο το thread?[/offtopic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.