gherudos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά ξαφνικά ο 1 από τους δύο δίσκους κάνει ένα ελαφρύ θόρυβο σαν να γρατζουνιέται.Τον έχω μόλις ένα χρόνο κι έχει 5 χρόνια εγγύηση από το πλαίσιο.Θα μου το αλλάξουν η πρέπει να μη δουλεύει καθόλου ο δίσκος??? Είναι λιγάκι εκνευριστικός ο θόρυβος...
Italos20v Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Συνήθως κάνουνε φασαρία όταν τους φορτώνεις.Μάλλον γιαυτο άρχισε κι εσένα να ξύνει, κι όχι λόγω παλαιότητας. Δε νομίζω να στον αλλάξουνε, ούτε νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα(αν εξαιρέσεις την φασαρία)
gherudos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 re paidia paizei kai kati allo,argei polu tou ekana anasuggrothsh kai pali argei h taxuthta einai kapoies fores apelpistikh otan antigrafw kati h kanw extract apo iso..
Italos20v Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μάλλον σου έχει γυρίσει σε pio mode. Τσέκαρε εδώ για info: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115638&highlight=mode Με χρήση του search θα βρείς κι αλλα αποτελέσματα να σε βοηθήσουν.
gherudos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 den gurise se pio mode afou leei ultra dma mode 2 kai ston deuterevwn exw ta 2 dvd recorders mou,an kanw katarghsh ston prwtevwn tote pws tha leitourghsei afou einai kai oi 2 diskoi ekei????
Sorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 DMA Mode 2? Είναι παλιός ο δίσκος; Γιατί αν είναι αγορασμένος τα τελευταία 2 χρόνια θα έπρεπε να παίζει τουλάχιστον σε DMA Mode 5. Το Mode 2 είναι απελπιστικά αργό!!! :?
giorgos th. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 oi ipoloipes siskeues se ti dma paizoun?
deathlok Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 dma mode 2???xaxaxa.exeis problima me tis rithmisis episis kane ena surface scan
gherudos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 "ston deuterevwn exw ta 2 dvd recorders mou" sas leei kati auto??? oi diskoi einai ultra dma mode 5 ta dvd recorders mou einai ultra dma mode 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.