Προς το περιεχόμενο

Radeon 9800 Help

nickaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο hardshop.gr την πήρες Nickara? Μας βλέπω για ομαδική επιστροφή παραγγελίας. Τα scores σου είναι λογικά αν σκεφτείς ότι ο χρονισμός της μνήμης σου είναι πολύ χαμηλός. Η συγκεκριμένη κάρτα διαφημιζόταν με banner στην αρχική σελίδα του Insomnia ώς 9800pro...προσοχή αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

File, opws kai emena, kai esena sou thn poulhsane gia OEM...dhl. karta kateskeyhs ATI..sto magazi pou thn phra egw thn diafimizane gia 256bit diaulo klp klp...opwte an den mou steiloune aythn pou diafimizane tha tous parei o diaolos....Thn diafimizane gia OEM kai me foto ths OEM...ara h' paizei aparewnia h' den kseroun ti poulane!!!!

Exw kanonisei thlefwniko randevou gia aurio....opote etoimasteite na anoiksw neo thread gia kraksimo an den me eksypiretisoun....

To ido na kaneis kai sto e-shop an sthn dwsane gia OEM.....

Δημοσ.

Δεν ειναι τελειως σχετικο αυτο που θα πω αλλα οταν πηρα με τον ξαδερφο μου τις καρτες (πριν 2+ χρονια) ηταν OEM αλλα το e-shop εννοουσε OEM τις club-3d.Mολις ειδα το link με την καρτα και πρεπει να πω οτι η καρτα στη photo δεν μοιαζει με την φυσιολογικη 9800pro.Επισης ειναι 128bit ζητα τα λεφτα πισω η να σου δωσουν αλλη καρτα απατη!

Δημοσ.

Πάντως κ εγώ την αγόρασα ώς OEM... Αλλα νομιζω ισχυέι αυτό που είπες Death Sniper πως όταν λέει OEM το e-shop εννόει club 3d κ.α Γιατι πριν 2-3 μήνες που στήσαμε μηχανημα απο e-shop η κάρτα έλεγε OEM αλλα ήρθε μια άλλη δν θυμάμαι... Οπότε είναι αργα να την αλλάξω τωρα πιστεύω... Γτ την έχω ανοίξει και εάν είναι αυτή η πολιτική της εταιρίας τότε δν ξέρω... Χλωμό το βλέπω όσο και φασαρία να γίνει χλωμό το βλέπω να τις αλλάζουν...

Γτ σκεφτείτε εάν είχατε μαγαζί με pc τι θα τις κάνατε τις ανοιγμένες κάρτες...αλλα κ πάλι στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστέυω πως είναι λάθος. Δν ξέρω τι παίζει... Τώρα σε αυτήν πειράζει να την χρονίσω παραπάνω(λίγο πιο πάνω αναφέρω πόσο είναι τώρα...) απο τι είναι ή θα έχουμε τράμπαλα?

Δημοσ.

Αν την χρονίσεις θα δείς ότι δεν μπορεί να δουλέψει στις συχνότητες της κανονικής 9800pro και πως θα κολλήσει καπου στα 300MHZ στο clock της μνήμης.

Δημοσ.

Μπά όχι πάει κάπου 450 ή 350 μάλλον... Αλλά είναι τέρμα...

Αν το ανεβάσω υπάρχει περίπτωση να καεί??

Ένα σωστό χρόνισμα γι αυτήν έχετε να προτείνετε?

Δημοσ.

Γνωμη μου να την πας πισω.Δεν φταις εσυ που παραπλανηθηκες απο το sait του μαγαζιου

που αλλο προιον ειχε στην ηλεκτρονικη βιτρινα και αλλο παρεδωσε σε σενα.Αν το δεις αντικειμενικα προκειται για απατη.δεν θα πρεπει να δεχτεις να μην γινει αντικατασταση επειιδη εχεις ανοιξει την καρτα,που να ηξερες περι τινος προκειται.Ειδα οτι το θεμα το ανοιξες 30-11 οποτε δεν εχουν περασει 10 μερες απο την αγορα,υπαρχει νομος οσον αφορα τις αγορες μεσω δικτυου που αναφερει οτι υπαρχει περιθωριο επιστροφης 10 ημερων αν δεν εχει μεινει ο καταναλωτης ικανοποιημενος απο την αγορα χωρις να απαιτουνται δικαιολογιες.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ Death Sniper... Θα το χειριστώ το θέμα την Τρίτη γιατί δν προλαβαίνω αύριο...! Θα προτιμούσα να έδινα κτ παραπάνω ώστε να πάρω κτ καλύτερο! :) Ειλικρινά THANX Guys...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...