papadakn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Κάποιο πρόβλημα με το setup σου έχεις. Ακραία αλλά σίγουρη λύση είναι το format. Εγώ απο 9800pro σε x800XT είχα αρκετά προβληματάκια ανεξέρτητα απο τον driver που χρησιμοποιούσα και όλα λύθηκαν με format. Μου πήρε 4 μήνες αλλά τελικά την βρήκα την άκρη. Πάντως με το να την flashareis δεν θα κερδίσεις τίποτα. Άσε που θα μπλέξεις με εγγυήσεις αν τυχόν γίνει κάτι. Αν θες, κατέβασε το Ati Tray Tools και χρόνισε την κάρτα σου στις συχνότητες της ΧΤ. Και θα δείς αν τις σηκώνει και αν γίνει κάτι στο μέλλον θα έχεις εγγύηση. Επεμβάσεις στο bios και άλλου τέτοιου είδους ταρζανιές καλό είναι να τις αποφεύγεις. Ειδικά στις περιπτώσεις που το Bios δεν σε ξεκλειδώνει hardware features (πχ render pipelines). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Sniper Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Ρε nickara ελεος ! τραβα το μαμημενο το format !!! Τι διαφορες να δεις μεταξυ 9800pro και xt στην ουσια η ιδια καρτα ειναι με μονη διαφορα τους χρονισμους! βεβαια η χτ πιθανο ειναι να εχει αλλο πυρηνα και μνημες πιο γρηγορες διτο υπαρχουν pro με r350 ενω ολες οι xt εχουν r360 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 crach13, egw me 9700pro to nfsmw fisaei me ola full ektos apo shadows kai antialising!!!! Oi tipades kanan mamao programmarismo. Opote radeon 9800pro ektos an 8es kai pio varia paixnidia kai anagastika 8a pas pio panw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 egw pali exw thn entypwsh pws gia to xamhlo skor ftaiei h cpu pou einai sta 2ghz,nai an thn kneos 9800xt tha deis diafores omws etsi ekapsa mia karta mou egw!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν format δν θα κάνω ακόμη!!Δν το έχω ανάγκη γτ θα δοκιμάσω την κάρτα σε άλλο partition με Win Xp Sp2 και θα δώ αν όντως φταίνε τα Windows...Δν προλαβα να το κάνω γτ έχω μπλέξει με τα μαθήματα!! τώρα που μιλάμε είμαι στο άλλο partition και εγκαθιστώ drivers Χλώμό το κόβω να την flashάρω...εξάλλου δν θα δώ τεράστιες διαφορές, ασε που θα χάσω και την εγγυήση!! Κάρτα λίγων ημερών είναι μην πάει στα σκουπίδια... Έχω απορία να δώ τι θα κάνει σε αυτά τα Win... Όσο για το score ενώ βγάζω το test της cpu στο 3D Mark 2003 εξακολουθέι να βγάζει το ίδιο score... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Τπτ...Ούτε στα άλλα windows... Next Step Is FORMAT... Το άλλο που Είδα κ τρελάθηκα είναι πως η μητρική δν υποστηρίζει AGP 8x αλλά 4x!! Η κάρτα είναι 8x και 4x... Αυτό φταεί?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acid-Burn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Para Para Polu Pi8ano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 me thn idia karta me 128 kai oxi 256 se northwood 3.0 ghz kai 1 gb ram to 3dmark 2003 mou vgazei 6220.mallon to 4xbuss ftaiei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 to 4x bus na ftaiei? me tpt paidia, tsek to trofodotiko sou filaraki episis psakse na vreis scores se mhxanhmata paromoia me to diko sou. Alla prwta ap'ola na ksereis oti i 9800 pro agapaei idiaitera to poiotiko reuma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Mipos o filos sou pou vgazi kalitero skor exi karta ixou pci kai esi exis tin onboard ? Oi onboard kartes exo akousi oti kathisteroun ton cpu.As mas pei kapios pou kseri kalitera kati se afto.Alla kai to 8x pezi megalo rolo stin apodosi se sxesi me to 4x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Με το ρέυμα λοιπόν... Έχω ένα 250άρι max λεει... Έχω 2 σκληρους, 2cd rom drive κ κτ ανεμιστηρια και κτ usb hub και sound card pci... Λοιπόν ξυλώνω όλα τα cd, τα ανεμιστήρια, τον έναν τον σκληρό(δν γινεται να βγάλω κ τον άλλον πως θα μπώ στα win...? ) και hubs...Αλλα το score παρέμεινε το ίδιο... Θα σκάσω... παλιομηχανήματα... Την τρέλα μου μέσα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acid-Burn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 File mou mhn xtupiesai adika..To 4x ftaiei stantar!giati den bazei o filos sou to pc tou na douleuei me 4x na sou pei to score tou?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δεν είναι το 4χ. Κάνε ένα format και θα δείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 nickara, xalarwse ligo k akou me ase ta skores k des se real games. Episis paw stoixima oti to trofodotiko pou exeis max tha dinei 9 amper sthn +12 To 4x me 8x exei para poli mikres diafores. Ase ta 3dmark k tsekare diafores se real games na deis ti paizei, ok? To oti ta vgales ola apo panw k afhses 1n sklhro, cpu k karta grafikwn de paei na pei tpt, pali den einai arketo gia na shkwsei oti exeis ikanopoiitika, akou me ps. ante, pes ta k esy re papadakh , kollhsan oloi me to bus 4x se 8x oute 1% diafora de tha xei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 kai to pcie me to 16x ti to kanane?etsi apla gia na poulane?olla exoun shmasia.h karta einai ftiagmenh na doulevei se 8x me to 4x thn skotwneis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.