nickaras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Hello guys... Έβαλα σήμερα αυτήν την καρτούλα... Ati Radeon 9800 Pro 256mb και βγάζω score στο 3dmark 2003 " 3273".... Έίδα στο Internet πως χτυπάνε 5000 και 6000.... Γτ.. τι λάθος έχω κάνει...? Θέλει αλλους drivers( Έχω αυτούς απο το cd...) Θέλει καμοία ρύθμιση... Ριξτε τα φώτα σας γτ τόσο καιρό ήμουν nVidiot κ δν ξέρω τπτ απο Ati... Plz hELP Guys... Α επίσης στην διαχείρηση συσκευών μου βγάζει 2 κάρτες... Radeon 9800 Pro και Radeon 9800 Pro Secondary... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 To secondary einai h deyetrh e3odos ths kartas sou. Na katevaseis toys teleytaious catalyst. An 8es koita toys Ωmega drivers. Checkare an exeis DirectX 9c.An den exeis vale to. Omws poia einai ta specs toy ypologisth sou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Το pc είναι ολίγον τι παλίο... P4 στα 2.0 Ghz και 512mb Ram(2x 256 Kingston)... Thanx για την βοήθεια... Μου είπαν να κατεβάσω το Net Framework και οτι θα πάει καλύτερα..Δοκίμασα τους τελευταίους catalyst αν κ δν είδα τεράστια διαφορα... Ελάχιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bauhaus8 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Σκεφτεσαι μηπως να την κανεις ΧΤ??? Απλα λεω δεν επιμενω :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crach13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 kai ego epidi exo agp kai den exo skopo gia anavathmisi sto pc gia pci express thelo na paro mia kartoula grafikon.Tora exo tin asus 9550GE alla den leei kai polla.Ksero oti den yparxoun polla modela pleon se AGP kai etsi loipon skeftomai na pao stin 9800Pro.Mporei na mou pi kanis entiposis??Tha mino eyxaristimenos sta kanourgia paixnidakia??P.x to NFS most wanted!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos81p Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Σκεφτεσαι μηπως να την κανεις ΧΤ??? Απλα λεω δεν επιμενω :razz: pws ginete ayto aderfe? exei diafora megalh se epidoseis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bauhaus8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Αυτο γινεται με flasharisma.Aλλα πρεπει να υπαρχουν διαφορες προυποθεσεις οπως ο πυρηνας ας πουμε να ειναι ο R360 τι μαρκα ειναι οι μνημες και διαφορα αλλα.Το αν 8α πετυχει δεν ειναι 100% σιγουρο αλλα με 256RAM που εχει η καρτουλα σου θα ανεβεις αρκετα πανω μπορω να πω στο score. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1Mbitmx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 kai ego epidi exo agp kai den exo skopo gia anavathmisi sto pc gia pci express thelo na paro mia kartoula grafikon.Tora exo tin asus 9550GE alla den leei kai polla.Ksero oti den yparxoun polla modela pleon se AGP kai etsi loipon skeftomai na pao stin 9800Pro.Mporei na mou pi kanis entiposis??Tha mino eyxaristimenos sta kanourgia paixnidakia??P.x to NFS most wanted!!! Δεν πιστεύω να βγάλει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτήν είχα και εγώ πριν πάρω μια Χ800ΧΤ αλλά για το nfs δεν μπορώ να σου πώ με σιγουριά γιατί δεν το έβαλα. CS source που παίζω είδα διαφορά αφού πλέον το παιχνίδι παίζει με ενεργοποιημένα δίαφορα φίλτρα ενώ πριν όχι αλλά και πάλι το έπαιζα ανέτα και χωρίς κολλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Sniper Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Εκανες format μετα την "αποβολη" της nVIDIA???? Γιατι κατι υποπτο συμβαινει,ακομη και με τους drivers του cd εγω χτυπαγα 5500 πριν κατι χρονια.... με athlon xp 1800 αν θυμαμαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLO Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δοκιμασε να καθαρισεις τους παλιους drivers με το dlrvercleaner. Ειναι παρα πολυ ευχρηστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acid-Burn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Yparxei ena programmataki apo nvidia gia na bgaleis tous palious drivers....Dokimase to... Sto site ths Nvidia einai... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Θα δοκιμάσω να πετάξώ ότι έχει απομείνει κ αν έχει απομείνει κ θα το ξανατρέξω το 3d Mark... Φοβάμαι μήπως είναι τπτ απο drivers... Να δοκιμάσω Ωmega και παρόμοια..?Τώρα έχω 5.11... Όσο για το flashaρισμα πώς θα βρώ ότι έχει το συγκεκριμένο chipάκι? Δν θα έχει κανένα prob για καψιμο??(Λέμε τωρα...) Τhanx για την βοήθεια όλων σας..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Για δες εδώ http://www.overclock.net/ati/183-how-softmod-your-9800-np-pro.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Sniper Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Για να δεις αν εχει το r360 απλα βγαλε την ψυχτρα ,παντως πολυ πιθανο να ειναι 360 αφου ειναι η εκδοση με τα 256mb.Επισης μπορεις να δοκιμασεις καποιο live cd linux το οποιο στην αρχη λεει σημαντικες πληροφοριες για το hardware που εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δοκίμασα driver cleaner βρήκε κτ πράγματα αλλα τα έσβησε οκ... κάνω απεγκατάσταση τα πάντα κ βάζω Net Framework και drivers αλλα δν άλλαξe τπτ... Βασικά είπα να κοιτάξω κ λίγο το bios βρήκα μια ρύθμιση AGP Apperture Size ήταν στο 128 και το έβαλα στο 256 αλλα πάλι τπτ... Θα δοκιμάσω αργότερα στο 2ο partition σε άλλα windows... Θα σκάσω γτ μου την μπαίνει κ ο φίλος μου με την 9600 γτ βγάζει παραπάνω... Δν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... Αν κάνω την αναβάθμιση σε xt θα δώ τεράστια διαφορα??(Δν νομιζω...) Σκέφτομαι μήπως παίζει τπτ ρόλο με τις μνήμες είτε στο bios είτε στα Win... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.