Προς το περιεχόμενο

Gt Legends

Wolfidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται! Το έχει παίξει κανείς? Λέει τίποτα? Εγώ δεν μπόρεσα να το κάνω να πάιξει!

EDIT

Telika paizei!!! 8a pw entypwseis meta!!!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To demo του που είχα παίξει μου άρεσε αρκετά πάντως.Πάρα πολύ καλά γραφικά (ειδικά στα αμάξια) επίσης.Έχει όμως τη γνωστή προστασία και απ' ότι ξέρω ακόμα είναι απόρθητο!

Δημοσ.

Αυτό και το GTR είναι οι κορυφαίοι driving simulators σε PC, τελεία και παύλα.

Για εμένα είναι απλά μία έκδοση του GTR (της ίδιας εταιρείας) με παλιότερα αυτοκίνητα και πιο ενδιαφέρον carreer mode. 49 ευρώ είναι πάρα πολλά, οπότε μένω με το παλιό καταπληκτικό GTR.

Φυσικά, μόλις βαρεθώ το GTR (6 μήνες τώρα και ακόμη δεν το έχω βαρεθεί) και πέσει η τιμή του, θα το πάρω.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι όντος κορυφαίο και από την άποψη των γραφικών καλύτερο από το GTR αλλά ωστόσο ελαφρύ σε σχέση με άλλα racing. Ωστόσο είναι υπερβολικά δύσκολο, όπως και το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά εδώ είναι και η ομορφιά του, simulation είναι άλλωστε. Το έπαιξα και MP και πράγματι εκέι έιναι όλα τα "λεφτά" (ποια λεφτά θα μου πέιτε) .... το πρόβλημα είναι ότι το χειριστήριο που έχω αν και έχει δυο αναλογικά stick δεν έχει αναλογικά κουμπια για να αυξομειώνει το γκάζι αναλογικά... Υπάρχει πρόβλημα....

Ωστόσο το TOCA 2 μου άρεσε πιο πολύ! Αλλά είναι άλλη φάση...

Όμως το καλύτερο παιχνίδι racing που τα συνδιάζει όλα, simulation kai arcade, είναι το παιχνίδι της υπογραφής μου.... Δοκιμάστετο όπως και να χει!!!!!!!!!!!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον σήμερα έπαιξα καιμια ωρα και όντως είναι πολύ διαφορετικό αν το χειριστηριο δουλευει σωστά...

(Ωστόσο Το παιχνιδάκι έιναι μόνο για όσους ξενερώνουν με παιχνίδια στυλ NFS kai Burnout. Τότε τους είναι ότι πρέπει)

Ωστόσοι έχει μερικά bugs (αν και έχει βγει ένα Patch προς το παρόν) ...

πχ στο sp σε μια πίστα δεν μπορουσες να αλλάξεις το view στο αμαξι σου και οι αντίπαλοι ήταν αόρατοι μόνο τα φώτα τους έβλεπες.... έπρεπε να γίνει restart στο παιχνίδι για να φτιάξει...

Επίσης, που είναι η κόρνα? Δεν έχει....

και αυτό το κλατς τι ακριβώς κάνει και πια η διαφορά με την νεκρά???

Επίσης ποιές άλλες ρυθμίσεις πρέπει να κανω για να δει (να λειτουργίσουν) τα κουμπιά Start και Select ? Το χειριστήριο είναι του xbox

Δημοσ.

wolfidis, σε εμένα λειτουργεί κανονικά η κόρνα..

εγώ από τη στιγμή που έπαιξα GT Legends, δεν μπορώ ούτε για αστείο να βάλω παιχνίδια τύπου NFS. Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα κατα λάθος (πριν προσέξω αυτό), ωραίο θα ήταν να κανονίσουμε κανα online αγώνα. Άντε γιατί στον φίλο μου έριχνα 2 δευτερόλεπτα στο γύρο και δεν έλεγε :) :) :)

Δημοσ.

papadakn

clutch= συμπλέκτης

Οκ αυτό χρησιμοποιώ στις εκκινήσεις.... αλλά το Neutral τι είναι???

clairvoyant

wolfidis, σε εμένα λειτουργεί κανονικά η κόρνα..

Που ακριβώς υπάρχει επιλογή για την κόρνα γιατί δεν βρίσκω επιλογή για horn στα controller setings???

ωραίο θα ήταν να κανονίσουμε κανα online αγώνα. Άντε γιατί στον φίλο μου έριχνα 2 δευτερόλεπτα στο γύρο και δεν έλεγε

Eγώ πάντως δεν είμαι για αγώνα.... δεν το ξέρω το παιχνίδι.... γeνικά ποτέ δεν ήμουνα καλός στα παιχνίδια με αυτοκίνητα....ειτε sim ειτε arcade....

Δημοσ.

παίδες με μπριζωσατε απο χτες που διαβασα το floca race driver thread και ειδα την αναφορα για το GTL! το αγορασα κιολας με δανειο απο τον θειο μου! πολυ trendy παιχνιδακι εμφανισιακα, ρεαλιστικος χειρισμος απ'οσο το δοκιμασα, ομορφα γραφικα και μαματο soundtrack..

ρε γμτ ομως προσπαθω να το κανω ενα backup [για να μην παθει τπτ το αυθεντικο βεβαιως-βεβαιως] και μου εχει δωσει στα νευρα.. παλευαμε με τον nzeppos αλλα τπτ.. για τεχνικους λογους δοκιμασα μονο decrypter[για το iso]+dt4 χωρις αποτελεσμα..

ριχτε καμια ιδεα μπας και κανονισουμε κανα online racing ραντεβουδάκι!

Δημοσ.

Oson anafora ta 2 games ta opia exi vgali mexri stigmis h Simbin pisteuo pos kalo einai na kserete pos kai sta 2 stao A.I kai sta Physics tous exi voi8ise enas simpatriotis mas onomati Themistoklis Kafetzos..malista einai kai sta credits kai ton 2 games.

Ta sigekrimena games den apeu8inonte sto koino ton NFS,JUICED klp..einai ka8aroi kai malista hardcore eksomiotes kai an den exis mia kali timoniera den mporis na ta peksis sosta.

Oson anafora to patch tou pexnidiou epikentrononte stin veltiosi tou online gaming mias kai eitan kapos asta8es.

Pisteuo pos kalitero 8a itan na kanoume antalagi saved setups arxion ana autokinito/pista..

Telionontas na anafero pos h Simbin prin ginei autonomi eteria ekane mods gia racing games me "koronida" tis to GRAND PRIX LEGENDS..opou eixe vgali ta pio pola kai ta kalitera.

H Simbin auti tin stigmi vriskete sto stadio tis kataskeuis tou GTR 2.

Pantos gia opion 8a i8ele mia online "kontra" mpori na me vri sto MSN me to e-mail [email protected] :)

Δημοσ.

Μόλις μου το έφερε ο θείος κι εμένα, 5' έπαιξα με ένα cooper και xbox joypad (δεν έβγαλα ακόμα την τιμονιέρα για να το χαρώ) και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό. Έως εκπληκτικό. Έχω κόλλημα με κάθε είδους simulators και το GTL φαίνεται να είναι όλα τα λεφτά.

Υπάρχουν τίποτα, εχμ, private servers να το παίξουμε? Ή από Hamachi network?

Αν και τελικά δεν με βλέπω να μην το παίρνω original τόσο καλό που είναι.

Δημοσ.
Μόλις μου το έφερε ο θείος κι εμένα' date=' 5' έπαιξα με ένα cooper και xbox joypad (δεν έβγαλα ακόμα την τιμονιέρα για να το χαρώ) και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό. Έως εκπληκτικό. Έχω κόλλημα με κάθε είδους simulators και το GTL φαίνεται να είναι όλα τα λεφτά.

Υπάρχουν τίποτα, εχμ, private servers να το παίξουμε? Ή από Hamachi network?

Αν και τελικά δεν με βλέπω να [i']μην[/i] το παίρνω original τόσο καλό που είναι.

Το δοκιμασες ον λινε? Είσαι σίγουρος ότι δεν σου παίζει? Για ψάχτο λίγο ;)

Aν το παρεις οριτζιναλ πάρτο απο το Play που το έχει σε πολυ καλη τιμή

http://www.play.com/play247.asp?pa=sale&page=jansalegames

τσέκαρε το λινκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...