lyckos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Έκανα benchmark με το Sisoft και μου έβγαλε τα παρακάτω νούμερα για τον σκληρό μου ο οποίος είναι ένας WDC WD800JD (κοιτάξτε στο gif) Είναι τραγικά ή εμένα μου φαίνεται;;;; Πρέπει να φταίει το γεγονός ότι είναι SATA2 ο σκληρός και δεν τον αναγνωρίζει η μητρική παρά μόνο με τζαμπέρωση-περιορισμό του σκληρού (κοίτα και http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=120495) Μήπως αυτό φταίει και για τα κολλήματα που παθαίνει όταν τρέχω κάποια παιχνίδια; (Κοίτα και http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=124686) Παρεπιπτόντως ο Quantum 8GB που έχω στο Sisoft μου βγάζει Drive Index 8003! Αυτό πως σας φαίνεται;;;
lyckos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά τι έγινε; Μήπως να αλλάξω τον τίτλο; Δεν εννοούσα μόνο να τα δείτε αλλά και να πείτε και τη γνώμη σας....
madsc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Είναι πολύ "χαμηλά" το *.gif που τα έχεις σώσει κ ίσα που διακρίνονται οι τιμές. Αν γράφει 2630 kB/s πάνω πάνω, ναι είναι αφύσικα χαμηλά οι τιμές. Κάνε εγκατάσταση τα drivers της μητρικής σου κ τσέκαρε σε τι dma mode δουλεύει ο hd σου. (Device manager=>Ide Ata/Atapi Controllers). /sc
billpeppas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Βασικά κάτι μου λέει πως χρησιμοποίησες το λάθος portion του Sandra. Τον δίσκο σου θα τον τεστάρεις στο "File System Benchmark" στο Sandra.
lyckos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Όχι το File System Benchmark χρησιμοποίησα και έβγαλα αυτά τα νούμερα Συγνώμη, δείτε λίγο τη φωτό αυτή και πείτε μου: Που είναι ο SATA μου;;; Όσο για drivers ποιους εννοείς; Της μητρικής για ποιον; Τους έχω εγκαταστήσει
giorgos th. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Όχι το File System Benchmark χρησιμοποίησα και έβγαλα αυτά τα νούμεραΣυγνώμη' date=' δείτε λίγο τη φωτό αυτή και πείτε μου: Που είναι ο SATA μου;;; Όσο για drivers ποιους εννοείς; Της μητρικής για ποιον; Τους έχω εγκαταστήσει[/quote'] autos einai o elegktis gia ATA siskeues.se lathos meros psaxneis..
lyckos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Κι όμως γυρίζει! (Γαλιλαίος) Λοιπόν, αγαπητοί mad dsc και billpepas, σαε ευχαριστώ μιας και είσασταν οι μόνοι που ασχοληθήκατε με το πρόβλημα μου και στην ουσία μου το λύσατε. Για την ακρίβεια, εφταιγε το ότι δεν ήταν εγκατεστημένοι oi drivers Sata/Raid Λέω δεν ήταν εγκατεστημένοι και όχι δεν τους εγκατέστησα εγώ, γιατί εγώ τους εγκατέστησα!!! Τουλάχιστον έτσι μου είπε το CD της μητρικής! Τι εννοώ με αυτό τώρα... Το CD της μητρικής λοιπόν στο autorun του έχει τις εξής επιλογές 1 Εγκατάσταση 4 σε 1 οδηγών 2 Εγκατάσταση οδηγών κάρτας ήχου 3 Εγκατάσταση οδηγών USB 2.0 4 Εγκατάσταση οδηγών LAN 5 Εγκατάσταση οδηγών SATA/Raid Σίγουρα θα καταλάβατε τι έκανα εγώ Εγκατέστησα τους 4 σε 1 Έλα όμως που τελικά οι SATA δεν είχαν εγκατασταθεί ! ! ! ! Από τη μια λοιπόν αισθάνομαι λίγο μαλάκας και ανίκανος που τόσο καιρό παιδευόμουν, απο την άλλη όμως, νιώθω και πάρα πολύ δικαιωμένος μια και το ήλίθιο software είναι τελικά υπεύθυνο για το πρόβλημα που είχα εδώ και 2 μήνες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.