bvb7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 ρε παιδες μολις αλλαξα κουτι και τωρα δεν βλεπει καθολου τις θυρες USB! τι πρεπει να κανω? help
skullman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δώσε μας κάποιες πληροφορίες παραπάνω! Δεν βλέπει ούτε της μητρικής ή αυτές που έχει απάνω το κουτί σε κάποιο hub? Ποιό λειτουργικό έχεις? Στο Διαχείρηση Υλικού τις δείχνει? Αν τις εμφανίζει, κάνε κατάργηση υλικού και επανεκκίνηση ώστε να ξαναφορτώσει τους drivers. Αν πρόκειται για κάποιο hub, έλεγξε τις συνδέσεις στην μητρική, αν είναι σύμφωνα με το manual της. Ελπίζω να βοήθησα!
bvb7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 λοιπον εχω windows xp και δεν βλεπει ουτε της μητρικης ουτε καποιες που εχω σε ενα panelaki.στο device manager εξαφανιστηκαν!
Tenshi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μην αγχώνεσαι,το έπαθα και γώ όταν άλλαζα κουτί.Απλά η μητρική σου κάρτα πήγε αυτόματα στις default ρυθμήσεις της και δέν είναι ενεργοποιημένες οι USB θύρες.Κάνε μια επανεκίνηση,πάτα DEL ή F1 (ανάλογα με τον τύπο του mobo) και ψάξε να τις ξαναεπαναφέρεις (εμένα είναι στο advanced chipset settings). Λογίκα είναι στις ίδιες επιλογές που υπάρχει και η on-board κάρτα ήχου/οθόνης αν σε κατατοπίζει καλύτερα. edit: Λογικά οι USB στο πάνελ είναι επέκταση αυτών της μητρικής σου και γι αυτό δέν τις βλέπει.
bvb7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 το βρηκα αυτο που λες και της ενεργοποιησα αλλα παλι δεν τις βλεπει
skullman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μάλλον ο φίλος Tenshi έχει δίκιο και πρέπει να είναι κάποια ρύθμιση του Bios.Διάβασε το Manual της μητρικής και ανέτρεξε μία μία τις επιλογέσ του Bios μήπως εντοπίσεις το τι σου φταίει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.