koukouzelis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Φίλοι Insomniacs... Ασχολούμαι με τη μουσική τεχνολογία εδώ και αρκετά χρόνια. Ασχολούμαι με τη μείξη, ηχογράφηση, επεξεργασία και εξαγωγή μουσικών αρχείων σε διάφορα format ήχου. Απλά θέλω να μου πείτε. Αν είναι να διδάξετε κάποιο από τα προγράμματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο ποιό θα προτείνατε για αρχάριους; Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να στείλετε mail... Φιλικά Γιάννης
Bougas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 ayta den einai gia arxarious,einai gia proxorimenous,tha sou elega to reason 3 alla einai poli poli diskolo kai den tha katalabeis xristo!emena mou fanike ligo pio aplo to sonic,tha sou elega na pareis to reason pou einai korifeo makran,alla tha pedeyteis poli. nomizo oti pio polles epiloges prepei na exei to cubase apo ayta ta 3,to exo xeiristei paliotera to vst arena 3.7 kai itan poli kalo,i epilogi dikia sou,opio kai na pareis omos tha meineis apolita ikanopoiimenos. proteino cubase alla an goustareis na pareis kai ta 3 kala tha einai,na exeis kai epiloges!!!
Bougas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 kai ena allo pou exei bgei kai kainouria ekdosi,kapos neutron legete
skullman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Προσωπικά χρησιμοποιώ κατα κόρον την νέα έκδοση του Cool Edit από την Adobe, με όνομα Adobe Audition 1.5. Πολύ φιλικό, εύχρηστο (μου πήρε 1 μήνα να το μάθω καλά αν και δεν είχα δουλέψει το Cool Edit.), και το σημαντικότερο όλων! Τα κάνει όλα και μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο! Ηχογράφηση, ρεμίξ, Noise Reduction, υποστηρίζει Vst και DX plugins και όλα τα καλά! Ελαφρύ πρόγραμμα και σταθερό, χωρίς προβλήματα. Ο μόνος λόγος που δεν έχω ξηλώσει το Cubase SX 3 ακόμα είναι οτι δεν υπάρχει ακόμα κάτι καλύτερο για χειρισμό midi - λέγε με Halion! Αν χρειάζεσαι κι άλλες πληροφορίες, εδώ είμαστε!
savnik20 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Steinberg Nuendo - Steinberg Cubase - Steinberg WaveLab (eimai arostos me thn Steinberg) Emagic Logic Audio Platinum vale kai to Waves Diamond Bundle kai tha eisai protos
Bougas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Steinberg Nuendo savnik20,pos mou irthe to neutron?poli kalo!reason exeis dokimasei?
savnik20 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Steinberg Nuendo savnik20,pos mou irthe to neutron?poli kalo!reason exeis dokimasei? sxedon katholou
skullman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Απλά έχετε υπόψιν σας, οτι στο Nuedo 3 απ' ότι μου λένε κάτι φίλοι που το δουλεύουνε από την πρώτη έκδοση, έχουνε ρίξει το βάρος περισσότερο στην επεξεργασία εικόνας και λιγότερο στο να βγάλουν 1 καλύτερο πρόγραμμα ήχου. Μοιάζουν κιόλας τρομαχτικά με το Cubase. Αυτά τα λέω επιφυλακτικά, καθότι δεν τα έχω διαπιστώσει ο ίδιος, οπότε αν ενδιαφέρεστε, ψάξτε το! @BOUGAS Το Reason 3 λέει? έχω το 2.5 ακόμα και λέμε να το χρησιμοποιήσουμε στο μαγαζί που δουλεύουμε για να παίζουμε με MIDI Keyboard τους ήχους που θα έχουμε φορτώσει στα Sampler του! Κάπου πήρε το αυτάκι μας οτι το 3 είναι μανούλα γι' αυτήν την δουλειά! Ισχύει?
koukouzelis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας, αλλά υπάρχουν ένα-δύο θέματα που πρέπει να σχολιάσουμε. Το nuendo με το cubase (στην V.3) μοιάζουν καταπληκτικά. Όμως το Nuendo (προσωπική άποψη) ήδη από το μενού επιλογών που σου δίνει, σου αφήνει την εντύπωση πως πρόκειται για ένα πρόγραμμα που περισσότερο ασχολείται με το "πάντρεμα" ήχου εικόνας παρά ήχου με ήχου. Σύμφωνοι...Υποστήριζει VSTi και DX plugins αλλά με τίποτα δεν θα άλλαζα το cubase. Reason V.3 Απίστευτο πρόγραμμα. Η ενασχόληση μου με live συναυλίες βοήθησε πολύ. Ο όγκοσ των virtual καλωδίων που θέλει τάξη και τακτοποίηση είναι τουλάχιστον "ειλικρινής" και ρεαλιστικός. Απλά απίστευτο ιδιαίτερα με την rewire connection με άλλα προγράμματα Adobe Audition Καλό αλλά λίγο...Συγνώμη... Wavelab - Col Edit Και τα δύο αφορούν στην επεξεργασία κυματομορφών. Με πολύ αξιοσημείωτο και ουσιαστικό τρόπο. Εξαγωγή αρχείων σε διάφορες μουσικές προεκτάσεις αλλά μέχρι εκεί. Τέλος σχετικά με τα Logic, Gigastudio και Sonar όλα καλά. Ίσως εμένα δεν καλύπτουν. Ίσως σε άλλους αρέσουν πάρα πολύ. Απόψεις θα μου πείτε. Ίσως έχω άδικο... Καλημέρα σε όλους!
Bougas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 to reason kanei oti thes(ektos apo kafe),parto
MAFIA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 To cubase den tha elega oti einai oti kalutero gia arxarious.... akoma kai to reason to briskw pio eukolo egw anyway pantos auto pou me ikanonopoihse emena genika htan to fruitloops (FL studio 5) ...pragmatika polu kalo programma....eukolo kai me para polles epiloges **Twra autes tis meres lew na arxisw na dokimazw kai to rebirth -To eixa palia alla tote den eixa idea apo auta-
Bougas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 kalo to rebirth?exo akousei polla gia ayto,opos kai gia to fruitloops
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.