mjmj Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Πως μπορει καποιος σημερα, να επιλεξει hardware με σκοπο να τρεχει ανετα τα win vista, οταν αυτα κυκλοφορησουν το 2006? Εννοω αν υπαρχουν κομματια που ηδη να κυκλοφορουν. Οχι απλα να μου πειτε ενα λινκ με μια λιστα με specifications. Υπαρχει ισως καποιο logo ή καποια αλλη προδιαγραφη να ζητω στα κομματια που θελω να αγορασω, ωστε να ειναι compatible με τα vista? Αν ξερετε καλα κομματια (Motherboards, καρτα γραφικων, ηχου, οθονες κλπ) που ηδη πληρουν αυτες τις προδιαγραφες, πειτε το.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Όοοοοοοταν αυτά κυκλοφορήσουν, θα δούμε τι υλικό χρειάζεται. Λίγο πρόωρο δεν είναι το θέμα;
Sorath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ένα σύστημα με CPU Intel 3GHz (ή αντίστοιχο AMD), Ram 1GB και καλή κάρτα γραφικών (αν θες τα εφέ των Vista) είναι μια χαρά για το συγκεκριμένο λειτουργικό. Δεν νομίζω οτι θα βρείς πουθενά συσκευή που να έχει logo compatilble με Vista ακόμα. Κάτσε να κυκλοφορήσουν πρώτα.....
spirosta Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Και να κυκλοφορήσουν τα Vista δεν νομίζω ότι θα αλλάξουμε λειτουργικό εύκολα για κανα χρόνο τουλάχιστον. Θα εμπιστευόσασταν κάτι που στάνταρ θα αρχίσει με προβλήματα??? Οπότε μην αγχώνεσε για τα parts
billpeppas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ένα σύστημα με CPU Intel 3GHz (ή αντίστοιχο AMD), Ram 1GB και καλή κάρτα γραφικών (αν θες τα εφέ των Vista) είναι μια χαρά για το συγκεκριμένο λειτουργικό. Δεν νομίζω οτι θα βρείς πουθενά συσκευή που να έχει logo compatilble με Vista ακόμα. Κάτσε να κυκλοφορήσουν πρώτα..... Για την RAM, για κοιτάχτε καλύτερα πρός τα 2GB. Συσκευή με το "Vista Compatible" υπάρχει, και είναι μια-δύο μητρικές της Jetway ( roflmao )...αλλά όπως και να χει όλες οι πρόσφατες μητρικές υποστηρίζονται 100% από τα vista... Το λογοτυπάκι Windows Vista Compatible σημαίνει ότι σημαίνει...Marketing Shit-Trick... το ότι θα μπορεί να λειτουργήσει και να αναγνωριστεί από τα Vista...το πως θα τα τρέχει δεν στο λέει ούτε στο εγγυάται. Τέσπα, είναι πολύ νωρίς ακόμα για τέτοια θέματα... ...είναι σαν να ζητάς να σου προτείνουμε τώρα ποια πράγματα να αγοράσεις για να μπορείς κάποτε να παίξεις το Unreal Tournament 2049
Sorath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Φίλε μου billpeppas σαν πολλά δεν είναι τα 2Gb; Κάπου είχα διαβάσει νομίζω για recommended 1GB αλλά έπαιζε και σε 512Mb. Αν όντως χρειάζοντε 2Gb, ε τότε τι να πω; Με βλέπω να μαθαίνω linux σιγά σιγά....
billpeppas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Φίλε μου billpeppas[/b'] σαν πολλά δεν είναι τα 2Gb; Κάπου είχα διαβάσει νομίζω για recommended 1GB αλλά έπαιζε και σε 512Mb. Αν όντως χρειάζοντε 2Gb, ε τότε τι να πω; Με βλέπω να μαθαίνω linux σιγά σιγά.... Αν έχεις 512MB RAM στα Vista...τότε καληνύχτα... 350+ θα πιάνουν μόνο τα runtime resources του λειτουργικού... θα βάλεις και κανά 2-3 startup stuff ( lets say FireFox, Winamp QuickStart & ATi Tray Tools )...άλλα 10MB... βάλε και τους drivers της VGA αν μιλάμε για ATi...που τρώνε RAM σαν εκολαπτόμμενος t-rex Βάλε έπειτα με 100MB available RAM κάποιο πρόγραμμα ή game... Εδώ και με 1GB στα Vista, αν βάλεις π.χ. να παίξεις το Call Of Duty 2 @ Highest Details θα πιάνεις τα 900+ MB της RAM σου...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Καλά,τα ίδια αναθέματα ρίχναμε και με τον ερχομό των XP...
nmtray2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Καλά,τα ίδια αναθέματα ρίχναμε και με τον ερχομό των XP... Πεστα μεγαλε...Σε κανα 2 χρονια ολοι με Vista θα ειναι
httpd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Φίλε μου billpeppas[/b'] σαν πολλά δεν είναι τα 2Gb; Κάπου είχα διαβάσει νομίζω για recommended 1GB αλλά έπαιζε και σε 512Mb. Αν όντως χρειάζοντε 2Gb, ε τότε τι να πω; Με βλέπω να μαθαίνω linux σιγά σιγά.... 'Οταν μια εταιρία λέει recommended καταλαβένεις τι γίνεται. Τρέχει normal το σκατοκούτι.... αν είσαι ψυχάκιας πρέπει να πας στα 2 Μάγκες αρχίστε με το linux για να μην κάνετε κάθε τόσο αναβάθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.