rAnOz15 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 To neo ellhniko forum.... Opios thelei erxete akoma einai kainourgio.....Giayto den exei kai pola post.... Aaaa nai thelo kai mia gnomi dikia etsi wste na to kano kalitero :D. *** link deleted ***
MariaTs. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Καλή αρχή! Κάποια στιγμή η phpBB θα σου στείλει και ειδοποίηση για τα warez sites. Δεν τα επιτρέπει σε φόρουμ! Και συνήθως μπλοκάρει το φόρουμ για καμιά βδομάδα αν δεν ακολουθήσεις τις οδηγίες στους κανόνες (TOS - Terms Of Use). :neutral:
rAnOz15 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Den nomizo..... Apla links einai Eyxaristo.
MariaTs. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Den nomizo.....Apla links einai Eyxaristo. Kι εγώ link είχα δώσει στο δικό μου και τσουπ! η ειδοποίηση με κόκκινα γράμματα' date=' για να ελέγξω τι έχω στο φόρουμ που είναι αντίθετο με τους TOS. Το έβγαλα κι έφυγε κι η ειδοποίηση 2 μέρες αργότερα! Αν χρειάζεσαι βοήθεια για την ποιο σωστή λειτουργία του φόρουμ σου, καλύτερα να την ζητάς απ'την ίδια την phpBB, εδώ! :wink: :grin:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Η παραπομπή σε forum ή ιστοσελίδα που έχει συνδέσμους (links) για warez αντίκειται στους Όρους Χρήσης του forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.