tspaf50 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που έχω κατά την μετατροπή ταινίας VIDEO σε DVD. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι το ULEAD DVD MOVIE FACTORY. Όταν όμως μετατρέπω το VIDEO σε DVD και η εικόνα παρουσιάζει κάτι να κινείται γρήγορα ή η κάμερα μετακινείται γρήγορα εμφανίζονται «τετραγωνάκια» στην ταινία του DVD. Αν ξέρει κάποιος, να μου πει γιατί συμβαίνει και πως θα το εξαλείψω. Ευχαριστώ.
cybereddie Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 σε bsplayer παιζει κανονικά? αν οχι έχει προβλημα η ταινια αν ναι τοτε μήπως θέλει καμιά νεοτερη έκδοση το ulead , ποια έκδοση έχεις και τι έκδοση έχουν οι codec του video που θέλεις να μετατρέψεις?
savnik20 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που έχω κατά την μετατροπή ταινίας VIDEO σε DVD. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι το ULEAD DVD MOVIE FACTORY. Όταν όμως μετατρέπω το VIDEO σε DVD και η εικόνα παρουσιάζει κάτι να κινείται γρήγορα ή η κάμερα μετακινείται γρήγορα εμφανίζονται «τετραγωνάκια» στην ταινία του DVD. Αν ξέρει κάποιος, να μου πει γιατί συμβαίνει και πως θα το εξαλείψω. Ευχαριστώ. to idio mou sinevi me to Ulead DVD Workshop 2 ta video pou exo eine se mpeg2 mou sinevi proti fora(i diadikasia pou akoloutho einai panta i idia)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.