Tetix Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Τι να σου πω;;; Απλά αυτό κάνω επειδή είναι αρχή ακόμα και δεν ξέρω πάααρα πολλά. Αν με τον καιρό δω ότι ο κλασσικός τρόπος είναι καλύτερος, αυτό αλλάζει!
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 apla mporeis na to kaneis me pppoa kai na kanei tin klisi o router.pio poli asfaleia alla meta prepei na anixeis kai ports opos episis glitoneis kai to eikonidio.
Tetix Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 LOL έχουμε γράψει 10 μηνύματα off-topic αλλά τέλος πάντων... Την κλήση την κάνει ο router και τώρα! Επίσης εγώ είμαι "υποχρεωμένος" να έχω κάποιο firewall στο PC μου, ενώ το εικονίδιο είναι αυτό του LAN, οπότε αν θες το κρατάς... Με άλλα λόγια δεν κάνω κλήση..!
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 me alla logia tin ip tin pernei o router afou autos kanei klisi kai afouto mono eikonidio pou exeis ine tou lan.alios tha ixes broadband ikonidio kai tha pezes me bridge.
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 tha xexaso kai auta pou xero.anyway.sizitisi einai kalo kanei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.