Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώ να βάλω 640χ480 ανάλυση στο desktop????

Wolfidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η χαμηλότερη ανάλυση που μπορώ να επιλέξω είναι μέχρι 800χ600. Πως μπορώ να επιλέξω πιο χαμηλή ανάλυση πχ 640χ480 ή πιο χαμηλή???? Η κάρτα είναι ΑΤΙ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :-P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα βοηθήσω ιδιαίτερα γιατί δεν θυμάμαι πως γίνεται, αλλά γιατί για όνομα θες ανάλυση 640*480; Και 15-άρα οθόνη να έχεις μια αηδία θα είναι....

Ευχαριστώ για την απάντηση Dark_son20!!!!

πειραματίζομαι στο να συνδέσω το xbox στην οθόνη του PC μεσω AverTV usb2 που μου το έδωσε ένας φίλος και μεσω του EZmaker usb2 που είναι δικό μου... Αλλά όσες ώρες και αν προσπάθεισα και με τα δυο δεν κατάφερα να το τρέξω ικανοποιητικά πάνω απο 320x288... αλλα η συγκεκριμένη ανάλυση δεν είναι καλη, αρκετά θολή.

Από εκέι και πάνω τα γραφικά σέρνουν ασύστολά, δηλαδή τραβάνε καθώς προχωράς, σαν να έχει αναπνεύσει καπνογονο....Δεν μπορεσα να το κάνω να παίξει ικανοποιητικά, ενω η ανάλυση είναι πολύ καλη 640χ480 δεν μπορείς να το παίξεις..... τα βλέπεις σαν μεθυσμένος καθως κινήσε....

Τι μπορώ να κάνω άραγε?

Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα; Δεξι κλικ ->properties-> στα settings της καρτας σου ->και στο "refresh rates and custom resolutions" και κανε add μια custom αναλυση. Βαλε 640x480 και τελειωσες, απλο.

edit

Sorry τωρα ειδα οτι εχεις ΑΤΙ. Αλλα και παλι σιγουρα θα μπορεις να κανεις add μια custom resolution.. Ενας φιλος μου ειπε οτι με τους προηγουμενους drivers ειχε καποιο προβλημα να βαλει χαμηλοτερες αναλυσεις απο 800x600(καποιο bug μαλλον) κατεβασε τους τελευταιους και ολα οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...