gvardal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται να μεγαλώσω τους υπότιτλους σε επιτραπέζιο dvd player; Οι υπότιτλοί μου είναι σε μορφή .srt αλλά φαίνονται πολύ μικροί στην τηλεόραση. Προσπάθησα με το Subtitle Workshop αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Η συσκευή μου δεν υποστηρίζει αλλαγή μεγέθους υποτίτλων. Κάθε βοήθεια δεκτή γιατι έχω γράψει αρκετά cd χωρίς αποτέλεσμα...Ευχαριστώ!
zavlakas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Το μεγεθος των υποτιτλων εξαρταται απο το firmware του player... Ποιο player εχεις;
zavlakas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Eχεις κανει καποια αναβαθμιση στο firmware ή υποστηριζει την ελληνικη γραμματοσειρα "απο την μανα του"?
zavlakas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Ok.... θα του ριξω μια ματια και θα βελτιωσω οτι μπορω...
zavlakas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Aκυρο... Το firmware δεν ειναι απο MTK-based player... Mαλλον το player εχει chip Sigma, αλλα και τα romfs-tools δεν μπορουν να το ανοιξουν... Sorry, αλλα δεν μπορω να κανω κατι...
qspock Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Το μονο που μενει ειναι να στειλεις email στη SONY ελπιζοντας σε μελλοντικο update. Απο οτι φαινεται ειναι η μονοι που ασχολουνται με το firmware των DVD players αφου βγαλανε επισημο update που υποστηριζει ελληνικα. Το τσιπακι ειναι sigma σιγουρα? Ποιο μοντελο?
gvardal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω τίποτα εγώ; Είναι καθαρά θέμα firmware; Κρίμα και χάρηκα που θα μπορούσε να παίξει ελληνικούς υπότιτλους... Το τσιπάκι δεν ξέρω τι έιναι. Πώς να το ψάξω; Το γράφει το manual; Πάντως, παιδιά, ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις πληροφορίες...
zavlakas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Προφανως τους κανανε μικρους για να χωρεσουν 3 γραμμες υποτιτλων... Ο πιο σιγουρος τροπος να εξακριβωσεις τον τυπο του chip, ειναι να ανοιξεις τον player και να το κοιταξεις... Παντως 99% ειναι sigma... Mονο η Sigma και η Mediatek χρησιμοποιουν firmwares σε μορφη .bin... ...και σιγουρα δεν ειναι Mediatek, το firmware που δινει η Sony...
gvardal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Να το ανοίξω; Μάλλον Sigma είναι, σε πιστεύω zavlaka, εσύ απ' ότι βλέπω κάτι παραπάνω θα ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.