Προς το περιεχόμενο

SOS...Ατομα που ασχολούνται με Photoshop!!

marten91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά...

Ετοιμάζουμε νέο site με περιεχόμενο: PHOTOSHOP....

Nαι ειναι αληθεια...Η πρώτη ελληνική κοινότητα δημιουργίας και επεξεργασίας γραφικών ειναι εδώ....Και σύντομα online...

Όσα άτομα ασχολούνται με photoshop...και έχουν την προθημεια και την θέληση να βοηθήσουν σαν moderator ας ποστάρουν εδώ!!

Όλα τα άτομα που θα γίνουν mod θα έχουν εμαιλ μορφής [email protected]

Τι λέτε??Σας αρεσει η ιδεα?? Θα βοηθήσετε???

Δημοσ.

ok file mou...........na se kala gia tin antapokrisi........sou stelno me pm to link gia na gis melos......to site den to exo nakoinosei akoma gia enai einai se periodo kataskeuis....Epeite afou gineis melos 8a se kano moderator.......ok??

Δημοσ.

Cool και ήθελα μια ελληνική βοήθεια στις καλλιτεχνικές ανησυχίες μου...

Σε λίγο θα παρακαλάμε να υποβιβαζόμαστε σε users... :P

Δημοσ.

Βασικά τελείως για την πλάκα και ότι εχω μάθει μόνος μου.Κατεβάζω συχνά πυκνά tutorials,videos,ebooks και γενικά ό,τι σχετικό βρώ...αλλά τελικά ποτέ δεν βρίσκω χρόνο να τα κοιτάξω.Έχω και μια tablet της wacom και πιο πολύ ασχολούμε με μοντάζ φώτο για να να κάνω πλάκα σε φίλους..γενικά master στην παραποίηση φωτο και εγγράφων για χαβαλέ.. ;-)

Δημοσ.

Δουλεύω (ελεύθερος επαγγελματίας) το photoshop από την έκδοση 2.0 (έχω και την 1.0 ) σε Mac.

Στο internet είμαι κάθε μέρα, τουλάχιστον τρεις-τέσσερεις φορές, για μία ώρα ή και παραπάνω την φορά.

Αν με θες για mod θα πρέπει να βρεθούμε να τα πούμε.

Προτιμώ να γνωρίζω από κοντά τα άτομα με τα οποία συνεργάζομαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...