Feax Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Πριν μερικούς μήνες (2-3) εψαχνα πάλι την αγορά των laptop για άσχετο λόγο. Τώρα κοιτώντας πάλι το ίδιο θέμα έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια ταυτόχρονη αύξηση τιμών από όλα τα μαγαζιά. Έχετε καταλάβει και εσείς κάτι τέτοιο ? υπάρχει πράγματι αύξηση ωστε να μπορέσουν τα μαγαζιά να κάνουν "προσφορές" στις γιορτές ή απλά τότε ήταν μια ιδιαίτερη περίοδος που συνέπεσαν πολλές πραγματικές προσφορές ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tom-f Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πιστεύω οτι γενικά έχουν πέσει οι τιμές στα laptos. Πλέον με 1000 πέρνεις ένα αξιόλογο μηχάνημα(δεν εννοώ για gaming). Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των πολλών καταναλωτών που στρέφονται προς τους φορητούς, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η τεχνολογία και να μειώνονται οι τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Και εγώ έχω την εντύπωση ότι ακρίβυναν. Βέβαια δεν ξέρω αν ο Αύγουστος που κοιτούσα (και πήρα το δικό μου) ήταν μια περίοδος προσφορών ή ξεστοκαρίσματος. Πάντως υπήρχαν laptop με 600? όπως πήρα το δικό μου (Toshiba M40X-105), ενώ τώρα τα πιο φτηνά παίζουν γύρω στα 800?. :-? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazzlestef Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Ποσο λετε να εχουν τα λαπτοπς στοmedia-markt? Το φανταζομαι....πολυ φτηνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliask Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 min to fadazese .tin idia timi oso kai sta alla magazia exoun .me exeresi mia prosfora tin proti mera tora paizoun oloi sta idia . xtes ekana to tour mall kai mediamarkt kai oi times kata 90% einai idies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Τωρα τις γιορτες να δειτε τι θα γινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Και εγώ έχω την εντύπωση ότι ακρίβυναν. Βέβαια δεν ξέρω αν ο Αύγουστος που κοιτούσα (και πήρα το δικό μου) ήταν μια περίοδος προσφορών ή ξεστοκαρίσματος. Πάντως υπήρχαν laptop με 600? όπως πήρα το δικό μου (Toshiba M40X-105)' date=' ενώ τώρα τα πιο φτηνά παίζουν γύρω στα 800?. :-?[/quote'] kala afto to toshiba meta apo kana mina to poulagan akrivos to idio +100 euro! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silent Arrow Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Και εγω την ιδια εντυπωση εχω σχετικα με τις τιμες. Και εγω τον Αυγουστο πηρα το δικο μου Laptop, ωστοσο περιμενα τωρα να δω τις τιμες καπως πεσμενες ωστε να διαπιστωσω ποσο γρηγορα απαξιωνονται ή οχι οι φορητοι. Ωστοσο οχι μονο δεν ειναι πεσμενες αλλα τις βρισκω και ανεβασμενες.....περιεργο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.