Προς το περιεχόμενο

Home Cinema

DimAslan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν βρίσκω κάποιο ανάλογο topic βάζω εδώ μια ερώτηση που έχω...

Ψάχνω - αλλά δεν βρίσκω - για τον χώρο που έχω την τηλεόρασή μου, ηχεία για Home Cinema λευκά (εντελώς) για να δένουν όσο γίνεται με τον χώρο και να μην έχω παράπονα από την σύζυγο. Πρέπει από πίσω το καλώδιό τους να βγαίνει γιατί θέλω να βρω καλώδιο καλής ποιότητας λευκό επίσης για να τρέξει γύρω - γύρω στο σοβαντεπί. Δεν έχω σκεφτεί τί ενισχυτή να βάλω ακόμα αλλά αυτό βρίσκεται.

Τα περισσότερα συστηματάκια που έχω βρει μέχρι τώρα, εκτός του ότι δεν είναι εντελώς λευκά, έχουν μικρή ισχύ και όχι πολύ καλή ποιότητα.

Έχω ήδη DVD player και θα βρώ έναν καλό ενισχυτή.

Θα ήθελα όμως την βοήθειά σας γιατί εκεί έχει κολλήσει αρκετά το θέμα. Όλος ο χώρος δεν είναι πολύ μεγάλος, είναι λευκός, αλλά το έπιπλο της τηλεόρασης είναι μαύρο σκούρο. Αν δεν βρω κάτι ίσως για μπροστινά ηχεία να βάλω ένα σετάκι κλασσικά μαύρα.

Θα μπορούσα να αρχίσω να παίρνω φαλάγγι βέβαια τα μαγαζιά της Αθήνας και να ψάχνω, αλλά ο χρόνος είναι εξαιρετικά περιορισμένος και οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη.

Εκτός αυτού, πήγα εχθές και στο Media Markt στην αίθουσα με τα home cinema και πορώθηκα άγρια.... Βοηθήστε λοιπόν...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι απαραιτητα λευκα?

Θελω να πω οτι υπαρχουν και αλλα χρωματα που πανε με το ασπρο.Ας πουμε το μαυρο.

Εγω θα σου προτενα να παρεις καλα ηχεια ολομαυρα και να δεις τι κα..λα θα ειναι

Δημοσ.

Δεν υπαρχει πιο ωραια αισθηση απο το να παιρνεις καινουργια τεχνολογικα πραγματα.

Ειδικα για τα ηχεια μολις τα παρεις και τα βαλεις,θα νιωσεις τον αυτο σου να καθετε κανα μισαωρο και να τα χαζευει...

Δημοσ.

Απλά επειδή θέλω να τα βάλω ψηλά και στις τέσσερεις γωνίες του δωματίου, πιστεύω ότι όταν θα κάθομαι στον καναπέ, ο οποίος είναι και χαμηλός, και θα κοιτάω την τηλεόραση, ειδικά με χαμηλό φωτισμό, δεν θα φαίνονται τόσο πολύ εάν είναι στην ίδια απόχρωση με τον τοίχο.

Ξέρω βέβαια ότι για να είναι σωστός ο ήχος πρέπει πολλά να αλλάξω στο χώρο, αλλά άντε να πείσεις την γυναίκα ότι πρέπει να έρθει πιο μπροστά ο καναπές για να ακούγονται σωστά τα πίσω ηχεία...

Βασικά ο χώρος είναι παραλληλόγραμμο περίπου 3x5 μέτρα, με την τηλεόραση στην μια μεριά και τον καναπέ απέναντι. Είναι όμως κολλημένος με την πλάτη στον τοίχο και προβληματίζομαι για το πώς να βάλω τα πίσω ηχεία... γι' αυτό λέω ότι ίσως χρειαστώ καλό ενισχυτή.... μήπως με κάποιον μικρό δεν μπορώ να ρυθμίσω σωστά τα πίσω κανάλια και ακούγεται περίεργα...

Αυτό το Hitech που κυκλοφορεί και έχει έναν οδηγό home cinema λέει τίποτα; Έχετε τίποτα να προτείνετε πάνω σε αυτό;

Βασικά, μην ξεχνιόμαστε, λευκά ηχεία δορυφόρους ψάχνω... τα υπόλοιπα φτιάχνονται...

Δημοσ.

Πού να ψάξω για καλά ηχεία; Ξέρω κάτι μαγαζιά κοντά στη Στουρνάρη, πίσω από το Πολυτεχνείο, αλλά και στην Ακαδημίας ανεβαίνοντας.

Δεν ξέρω όμως εάν οι τιμές είναι καλές, για την ποιότητα νομίζω θα φαίνεται...

Δημοσ.

Μοντέλα συγκεκριμένα δεν ξέρω να σου πω αλλά θα σου πρότεινα ή Philips ή Pioneer. Όσον αφορά τα πίσω ηχεία από τη στιγμή που είναι κολλημένος ο καναπές πρέπει να είναι αριστερά και δεξιά απο εσένα,στην ίδια ευθεία με τα αυτιά σου και να σε κοιτάζουν

Δημοσ.

Επειδή δεν βλέπω άλλο topic που να αφορά τέτοια θέματα, αν θέλετε να ποστάρετε και τα δικά σας εδώ be my guest.

Αν και το θέμα home cinema είναι αρκετά περίπλοκο και θα υπάρξουν αρκετές διαφωνίες, νομίζω μερικοί μπορεί να βοηθηθούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...