Προς το περιεχόμενο

Programa gia organosh ton tainion mas?

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και θα πρότεινα απο τη σύντομη εμπειρία μου πρώτα να κάνεις Import απο το νετ (εγώ κάνω απο το Imdb), και μετά απο το file, ούτως ώστε να έχω τη διάρκεια της ταινίας που έχω εγώ, γιατί καμιά φορά υπάρχει μια μικρή απόκλιση κάποιων λεπτών.. απο την επίσημη διάρκεια.

Τους subtitles (να υποθέσω μιλάς για DivX/XviD) τους γράφεις manually μια φορά, και μετά υπάρχουν σαν προεπιλογή..

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς η πολυποίκιλτη ζωή μου δεν μου επέτρεψε ακόμα να απολαύσω την γαλήνη και ηρεμία του να κάτσω για πειραματισμούς στο PCάκι μου! Φιλοδοξώ να το καταφέρω σήμερα, αν και έχω 1 ρεμίξ τραγουδιού στην αναμονή! Μόλις τα καταφέρω θα ποστάρω!

Δημοσ.

Κοίταξε να δείς πράγματα! Τελικά και τα κατάφερα και το πρόγραμμα κάνει ακριβώς αυτό που ήθελα! Μια πρώτη επαφή έκανα μονάχα, αλλά φαίνεται εξυπηρετικότατο!

Και μου επιτρέπει επιτέλους να οργανώσω το χάος που ονομάζω ταινιοθήκη!

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, έψαχνα καιρό για κάτι τέτοιο!

Δημοσ.

Ναι, αυτό ειναι κορυφαίο από άποψη λειτουργειών, εγώ απλά χρησιμοποιω (μεχρι πριν 7 μηνες δηλαδη, μετά κουράστηκα) το MovieCollector που εχει λιγοτερες λειτουργίες (και άρα πιο ευχρηστο) αλλα είναι πιο όμορφο!

Δημοσ.

καλησπέρα και από εμένα παιδιά

οντως το ant movie catalog ειναι κορυφαίο

το χρησιμοποιώ μόνο 2 μέρες και έχει τα πάντα

μέχρι τώρα να φανταστείτε όλη τη δουλεία την έκανα manual

έμπαινα στο imdb και έψανχα την ταινία και μετά copy paste στο excel

ταλαιπωρία δηλαδή

μιας που τελικά υπάρχουν εύκολες λύσεις για τις ταινίες, μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί αν υπάρχει και κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα για τα mp3?

δηλαδή να διαβάζει όνομα αρχείου ή ID3tag και να αποθηκεύει πληροφορίες που λείπουν όπως είδος μουσικής, χρονολογία, άλμπουμ ακόμα και στίχους

θα ήταν τέλειο

δεν εννοώ όταν εισάγεις ένα CD και αποθηκεύονται οι τίτλοι των τραγουδιών

μιλάω για σκόρπια mp3

αν γίνεται κάτι τέτοιο θα με βοηθούσατε πολύ να μου το λέγατε

παλιότερα είχα περάσει ένα πρόγραμμα (νομίζω lyrix) το λέγανε και κατάβαζε στίχους

μετά όμως πρέπει να έκλεισε ο server και τώρα μόνο search και copy paste από σελίδα μένει

thanks και πάλι

Δημοσ.

paidia gia na mhn anoigw allo topic afoy to erothma moy einai paramferes!exoyme kana antistoixo prog poy na kanei organwsh twn tragoydiwn poy exoyme sto pc,me covers,year ktl?free kata protimhsh,alla kai na mhn einai den peirazei!lol

Δημοσ.

κατανοώ την τάση για εξειδίκευση, πάντως να αναφέρω απλά ότι και το WhereIsIt κάνει μια χαρά την δουλειά διαθέτοντας ειδικό plugin για σύνδεση με το IMDB και αυτόματο κατέβασμα της σελίδας με τις πληροφορίες της ταινίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για DVD αλλά και για απλά αρχεία ταινιών (divx)

έτσι απλα και όμορφα έχουμε ταξινομημένα τα ΠΑΝΤΑ στην database μας!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

pedia dio erwtiseis sta grigora....

1) pos mporw sto ant movie catalog na katevazw plirofories apo to dvdstuff.gr den to vriskw stin lista me ta ipolipa sites

2) epidi ta noumera ta ehw valei na mpenoun automata me kathe nea tenia pou prosthetw, iparhei tropos afou teliosw tin organosi twn teniwn,ta noumera na xekinan gia paradigma to no1 apo tin tenia pou ine prwti alfavitika?

Δημοσ.

Ant Movie Catalog και απο εμένα...Απλά το καλύτερο...Και επειδή είναι και free ακόμη καλύτερα.Επίσης είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο και αρκετά "open source"!

Ababanos για το

2)Μπορείς να στιχίσεις τις ταινίες αλφαβητικά...Γιατί να ξεκινάν και οι αριθμοί έτσι?Επίσης θα ήταν λίγο δύσχρηστο έτσι όπως λες γιατί κάθε φορά που προσθέτεις και μία ταινία θα πρέπει να αλλάζεις και τους αριθμούς όλως των ταινιών που βρίσκονται κάτω απο αυτή (στην αλφαβητική σειρά).Ο αριθμός υποτίθεται πως δηλώνει με ποιά σειρά καταχωρούνται και σε ποιά ταινία αντιστοιχεί ο κάθε αριθμός.

Δημοσ.

eheis dikio, ala paratirisa oti an to kaneis mia fora meta i epomeni pou prostheteis pernei akrivos ton arithmo meta tin teleftea, ektos kai an xana patiseis na to kanei auto... egw mia fora thelw na to kanw... meta kethe nea tenia pou tha prosthetw tha tin afinw me ton arithmo pou tha pernei automata...

gia tin prwti erwtisi xerei kaneis? diladi pos mporoume sto ant movie catalog na katevazw plirofories apo to dvdstuff.gr ???

Δημοσ.

to mono pou me halaei sto ant move catalog ine , oti se antithesi me ala programata tou idous ta exofila twn teniwn ta dihnei se ena mikro koutaki katw dexia... alazei auto? diladi na ta dihnei megalitera?

Δημοσ.

Μα αν αλλάξεις το όριο απο τη λίστα στα αριστερά, μεγαλώνει και ο χώρος για την φώτο.. Επίσης μπορείς να την "ξεκολλήσεις" απο τη λίστα, και να είναι σε ξεχωριστό παραθυράκι, που το κινείς ξεχωριστά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...