Προς το περιεχόμενο

Siemens Mobile Phone Manager kai Bluetooth

skma06

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτα συνδεσε τον υπολογιστη με το τηλ (μεσω... bluetooth φυσικα) σαν serial port και μετα τρεξε το Mobile Phone Manager και θα το βρει. (στις ρυθμισεις του Mobile Phone Manager στη συνδεση ο τυπος σύνδεσης να ειναι (που πιθανοτατα θα ειναι) στο αυτοματο)

Δημοσ.

thimame to kalokairi prospathousa na kano to idio gia to tilefono tou patera mou alla eixa ena soro provlimata... kai eixa vrei ena allo programa den thimame pos legotan omos... :( to software tis siemens mou kolage sinexia...

Δημοσ.

Εγω εχω το S65 και συνδεομαι κανονικα κανενα προβλημα. Στο PC εχω βαλει USB Bluetooth Adapter της TARGUS τωρα προσφατα μαλιστα, δεν ειχα, πριν συνδεομουν με καλωδιο που ειχα απο το S55! Δε μπορω να σκεφτω κατι, ξαναεγκατεστησε το Phone Manager, αν και θα το΄χεις κανει. :confused:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας, αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Εχώ το USB Bluetooth της Trust. Εγκαθιστώ το λογισμικό μαζί με τους drivers και μετά εγκαθιστώ το ΜΡΜ. Ανοίγω το ΜΡΜ πηγαίνω connection και βρίσκω την θύρα του Bluetooth. Την επιλέγω manual. Ανοίγω το phone explorer και δεν βλέπει το κινητό! Ούτε το ΜΡΜ! Απεγκαθιστώ το Λογισμικό του bluetooth μήπως και επιδρά αρνητικά στο ΜΡΜ. Μετά ανοίγω το ΜΡΜ, πηγαίνω στην σύνδεση και δεν βρίσκω την θύρα bluetooth!

Υ.Γ.1 Το λογισμικό του bluetooth μεταφέρει φωτογραφίες αλλά δεν μεταφέρει τα μηνύματα και τα τηλέφωνα που θα ήθελα!

Υ.Γ.2 Πιστεύετε οτι μπορεί να επηρεάζει το ένα λογισμικό το άλλο??

Υ.Γ.3 qreqkle7 ποιό ΜΡΜ χρησιμοποιείς? Για το cx65 ή το s65? Έχω κατεβάσει και τα δύο αλλά το ίδιο συμπεριφέρονται!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...