lefstef Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Λοιπών είπα να φτιάξω τον υπολογιστή ενός φίλου. Βάζω τον δίσκο του στον υπολογιστή μου για να κάνω backup τα αρχεία του. Μετά βάζω τον δίσκο του πάλι στον υπολογιστή του. Κάνω εγκατάσταση τα windows και μεταφέρω τα αρχεία του. Τα δοκίμασα δουλεύανε κανονικά. Μετά την επανεκκίνηση δεν βρίσκω κανένα αρχείο. Στη χωρητικότητα του δίσκου βλέπω ότι ο δίσκος είναι γεμάτος, αλλά τα αρχεία πουθενά. Οι φάκελοι των windows είναι σε λογικά επίπεδα και δεν δείχνουν να περιλαμβάνουν τα 30gb που του έβαλα. Το έψαξα από την γραμμή εντολών, από τον explorer του nero και από το partition magic. Γνωρίζει κανείς κανένα τρόπο για να μπορέσω να βρω τα αρχεία; Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα
joulisg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δε ξέρω αν στέκει αυτό που θα πω, μπορεί να είναι και βλακεία. Μήπως ο δίσκος του φίλου σου ήταν διαμορφωμένος σε FAT32, μετέφερες τα αρχεία του (νομίζω ότι δεν μιλάμε για image αλλά για απλή μεταφορά αρχείων) στον δικό σου που μάλλον είναι σε NTFS και μετά το σετάρισμα του πρώτου, μετά την επαναφορά των αρχείων δεν αναγνωρίζονται από τα Windows ? Τον δίσκο του φίλου σου τον διαμόρφωσες σε FAT32 ή NTFS ? _
Antonisk2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 joulisg νομίζω δεν έχει κάποια σημασία αν ο δίσκος είναι σε fat32 ή σε ntfs. Δε νομίζω τα αρχεία π.χ. mp3s να αλλάζουν "συμπεριφορά" κάτω από διαφορετικά συστήματα αρχείων. (Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά!) Κάτι άλλο πρέπει να φταίει.
joulisg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Ακούγεται πιο λογικό αλλά είχα διαβάσει σε κάποιο άλλο forum ότι υπάρχει πρόβλημα στην μεταφορά πολύ μεγάλων αρχείων από NTFS σε FAT και FAT32. _
Sanctu82 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Dokimase na xrisimopoieiseis kapoio programma pou na sou epanafereita xamena arxeia opos einai to Get Back Data emena mou doulepse teleia pou to xreiastika prin liges meres!
lefstef Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Τον δίσκο τον έδωσα σε κάποιον πιο ψαγμένο οπότε θα ξέρω να σας πω σε λίγες μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.