Solmyr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Παρελαβα σημερα το νεο μου laptop και το πρωτο παιχνιδι που δοκιμασα ηταν το good old UT. Τα γραφικα ηταν τζαμι, τα frames απιστευτα και μεχρι εκει ολα καλα! Παρατηρησα ομως, μετα απο λιγα δευτερολεπτα παιχνιδιου, οτι αντιμετωπιζε προβλημα ταχυτητας! Ηταν δηλαδη, παρα μα παρα πολυ γρηγορο εως unplayable! Δοκιμασα να βαλω ΟpenGL, Direct3d, να ανοιγοκλεισω το VSync, τζιφος Καμια ιδεα;;; Το pC ειναι: Pentium M 1.86, 1Gig Ram 533, 256mb Geforce Go 6800
EKTELESTES Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 sto ut an thimamai kala rithmizes k thn taxythta tou paixnidiou, sigoura phgainei panw apo 100%, pio katw de thimamai an phgainei. gia des to. Alliws psakse google gia speed/frame limiter in games , etc
godlike Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Για να μην νομίζεις ότι είσαι ο μόνος να σου πω ότι και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα μόνο στο laptop μου. Αν το λύσεις πες μας πώς έτσι για την ιστορία.
Solmyr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Αυτο που ανεφερες ΕΚΤΕLESTES δεν εχει αμεση σχεση με το προβλημα. Το google ειναι το πρωτο πραγμα που κανω, και δυστυχως δεν βρηκα απολυτως τιποτα για το θεμα που να βοηθησε. Βαζοντας το vsync οn απο τα preferences, βοηθα αρκετα τελικα, το μονο που παρουσιαζεται ειναι ενα ειδος "double jump" που και που. Σαν ενα boost στην ταχυτητα της κινησης για λιγοτερο απο 1". Αν βρω κατι θα εχεις pm, godlike;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.