metmat Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Γεια σας παιδιά. Έχω ένα mp3 player της crypto και έχω το εξής πρόβλημα. Το pc μου έχει δύο υποδοχές usb που βγάζει η μητρική και άλλες δύο που έχει μπροστά το tower. Παλιά όταν έκανα σύνδεση του mp3 player με τις μπροστά θύρες το αναγνώριζε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Πρίν από κάποιες μέρες όμως δεν μπορεί να το αναγνωρίσει με τίποτα. Μόνο στις θύρες της μητρικής το αναγνωρίζει και επειδή είναι πιασμένες και οι δύο πρέπει κάθε φορά να αποσυνδέω τον εκτυπωτή. Οι μπροστά θύρες δεν έχουν χαλάσει γιατί τις άλλες συσκευές τις βρίσκουν κανονικά. Ξέρει μήπως κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; (Μη μου πείτε μόνο να συνδέσω τον εκτυπωτή μπροστά γιατί μετά δεν μπορώ αυτό το βάλε-βγάλε του mp3 player στις πίσω usb, λόγω δύσκολης "πρόσβασης" στο πίσω μέρος του pc.)
rufous Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δεν κάνεις ένα κόπο να ξαναστήσεις το σύστημα όλο από την αρχή...;
S2Katana Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Οπα ρε φιλε, ειπαμε θελει πρακτικη λυση το παιδι!Τι usb εχεις?Mηπως ειναι μονο 1.1 και το mp3 θελει 2.0?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.