tsipouro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Re paidia.. eida molis mia diafimisi tou germanou.. gia ena mistirio gadget, to FLYBOOK A331i... sti selida tou germanou kostizei konta sta 2000euros.. ti ine afto to prama? kserei kaneis kati parapanw? Egw psaxnw ena ebook reader device, kai me pou to eida, endiaferthika.. alla 2000 euro?? poli mistirio...
IKARIWTHS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 ayto file mou einai ena oloklhro pc!ta xarakthristika tou einai endiaferonta, exei kalh aytonomia ,touch screen(anadiploumenh)1ghz cpu transmeta...to mono pou me problhmatizei einai oti o sklhros tou akousa pws einai 1.8 anti 2.5 opote de brhskeis na baleis megalytero
tom-f Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Άψογο σε φορητότητα. Όποιος χρειάζεται αυτή του την ιδιότητα καλό είναι να τα δώσει τα 2000.
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 eine ayto edo me me ola ta stixeia tou. http://www.dialogue.com.tw/english/products/flybook.htm
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 emena omos tha mou arese ayto edo.. kai miazei me konsola!
joulisg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Πολύ cool gadgets. Δες κι ΕΔΩ τι πουλάει κάποιος στο FLEAMARKET. Κι εγώ που προσπαθώ να μαζέψω χρήματα να πάρω πιο γρήγορο σκληρό ... :sad: _
tatos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 loipon ayto to ergalio to ida stin comdex exi apisteytes dinatoties kai oso gia to skliro moy ipe o "general" eki oti me paraggelia erxete me 100GB!!!!!!sta 2000xiliarika! kai anamenete ta xristougena kai 120GB! pantos ine ergalio! opios theli http://www.flybook.biz/en/
Anexann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Πραγματικά μου άρεσε και εμένα το μηχανάκι αυτό και σκεφτόμουνα να το συστήσω σε μια φίλη μου επειδή θέλει κάτι πιο μικρό από τα συνήθη laptops. Αλλά αυτό το, πως να το πω, tablet pc είναι λίγο έξω από τα λεφτά τα οποία θέλει να ξοδέψει. Καλό θα ήταν πάντως να είχαμε κάποιο review μετά από real world χρήση. Η καλύτερη τιμή που το έχω βρει είναι γύρω στα ?1970. Είναι πάντως πολλά τα λεφτά, άσχετα των διαστάσεων του. Προσωπικά πάντως θεωρώ πως είναι ένα πολύ πλήρες μηχάνημα αλλά μόλις το είδα μπροστά μου ξαφνιάστηκα τόσο πολύ από το πληκτρολόγιο αφού δε μπορούσα καλά καλά να γράψω. Ενδιαφέρουσα πρόταση πάντως. Μέχρι και τσαντάκι ώμου για τις κοπέλες έχει ως αξεσουάρ!... Κρίμα μόνο που έχει 802.11b. Τόση σημασία στη λεπτομέρεια έδωσαν, για ?2Κ είναι πολύ δύσκολο να είχαν ένα 802.11g interface;
kabouras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 den einai poly iperektimimeno? pantos pistevo oti einai thema xronou na vgoun forita se megethos vivliou kai timi sosti opote kata ti gnomi mou osoi thelete na parete kati tetio aksizei na perimenete ligo kairo. eksalou an pareis ena tetio de leei na prepei na to prosexeis sa ta matia sou... de tha to fxaristitheis
paravatis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 paidia min ksexnate pos apo tis 12-13" kai kato den plironete ta xaraktiristika alla ti foritotita.. episis exei gprs dynatotites kai proeraitika pairnei kai gps.. epeidi to vlepo kathe mera sto magazi mporo na po oti einai apistefto!!
Anexann Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Στο n-digital από TA NEA σήμερα έχει μια μικρή παρουσίαση σχετικά μικρών laptops με βάρος κάτω από 2kgr. Μάλλον καλή είναι η τιμή μου ανάλογα με τις διαστάσεις αφού οι τιμές των υπολοίπων με οθόνες από γύρω στις 12" ήταν από ?2000-?2600. Βέβαια οι τιμές αυτές μπορούν να βρεθούν και σε ελαφρά χαμηλότερα επίπεδα σε e-shops.
mjmj Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Αραγε να μπορει να δουλεψει αξιοπρεπως Photoshop σε αυτη την οθονη και σε αυτο το μηχανημα?
johnnywalker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Λίγο δύσκολο και πολύ κουραστικό θα έλεγα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.