Προς το περιεχόμενο

Ενταξει, εκανα λαθος. Πηρα adls ina box για ISDN ενω (θα)εχω PSTN? Πως θα το συνδεσω?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω γραμμη ISDN και λεω αφου θα βαλω καποια στιγμη dsl τι την θελω, να την γυρισω παλι σε PSTN? Εκανα την αιτηση στο 134 αλλα ο τεχνικος με ξεχασε (η δεν με βρηκε μιας και ελειππα καιρο).

Πηρα λοιπον το Forthnet adsl in a box για ISDN και το προχωρησα. Η αιτηση μου για dsl κολλησε ομως γιατι εκρεμη η αλλη αιτηση για αλλαγη σε PSTN.

Σκεφτομαι λοιπον. Εχω δυο λυσεις. Η μια ειναι να παρω το 134 και να ακυρωσω την μετατροπη της γραμμης. Η αλλη ειναι να μετατρεψω τελικα την γραμμη σε PSTN και να ενημερωσω την forthnet για το τι εγινε.

Λεω ν ακανω το δευτερο. Να ρωτησω ομως λιγο για την συνδεση στο σπιτι. Το κουτι adsl in a box εχει το μοντεμ crypto f200 το οποιο λειτουργει και σε pstn. Εχει επισης και ενα splitter over isdn. Μπορει να μου πει καποιος τωρα πως θα συνδεσω computer και τηλεφωνο στην πριζα του οτε? Τι αλλο χρειαζομαι να παρω? φιλτρα? σπλιττερ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

σου προτεινω να μην βαλεις παλι pstn. 1)τι σε χαλαει αφου εχεις isdn αφου η διαφορα στο παγιο ειναι μικρη 2)δεν θα χρειαστεις να βαλεις φιλτρα σε ολες τις πριζες τηλεφωνου(με pstn πρεπει) καθως σε isdn με ενα splitter καθαρισες 3) τελος 35 ευρω θα δωσεις για να στην κανουν και παλι Pstn.

Δημοσ.
2)δεν θα χρειαστεις να βαλεις φιλτρα σε ολες τις πριζες τηλεφωνου(με pstn πρεπει) καθως σε isdn με ενα splitter καθαρισες

e nai bebea afou me tin katapliktiki texnologia tou isdn den exeis pia sto spiti brizes pou na doulevoun :P:P:P

Δημοσ.

an des sou exeis kanei kali douleia o ilektrologos sto kafoo tote nai den douleuoun oi prizes. tipoio aplo apo to na sou valei dio kalodia sto kafao oste to ena na to kaneis epistrofi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...