Προς το περιεχόμενο

Koulo problhma me Microsoft Outlook..?!?!

Acid-Burn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia mou etuxe ena koulo problhma me outlook kai de 3erw ti na kanw :(

Prin duo meres ekana format kai egkatastash sto pc mou..

Ola kala...No problem...

Bazw kai office professional 2003 kai etoimazomai na kanw copy ta .pst arxeia sto antistoixo folder(ta eixa parei kanonika me copy apo to pc prin to format)

Ta kanw copy,anoigei to outlook xwris problhma...

Ti parousiazei:

Exw ena Hotmail(folder) me ta mail tou hotmail mou kai exw kai to personal folders sto opoio eixa ola ta alla dika mou directories pou taktopoiousa ta mail apo hotmail kai gmail ktl...

Twra pia exw 2!!!Exw 2 PERSONAL FOLDERS!!

Kai oxi mono auto alla de mporw na diagrapsw to ena...exei kanonika inbox,deleted items,sent ktl...

To akoma pio koulo?An diagrapsw ena mail apo to ena px personal folders>gmail inbox diagrafetai automata kai apo to allo!!!!Otan kanw send/receive kai exw new mail kai ta taktopoihsw kanonika sto ena ta exei kai sto allo!!!Kai ola auta me to ena outlook.pst pou eixa kai palia!!!

Douleuoun dld san to ena na einai kati se "shortcut" tou allou!!!

PWS DIAGRAFW TO ENA????MOU EXEI SPASEI TA NEYRA!!!8elw na exw mono ena opws einai to kanoniko!!!

Euxaristw ek twn proterwn...

Δημοσ.

ta arxeia prepei na ta kaneis import apo tis epiloges tou outlook oste na parei grammi ti thes na kaneis kai oxi apla na ta petakseis mesa sta folders tou. Afto an de kano lathos einai kalo sto outlook express pou den kanei extract se pst ta arxeia tou. Opote vgalto ksanavalto kai kane import ta arxeia...

Δημοσ.

To exw bgalei,ekana kai registry clean kai to 3anaebala kai 3anaimport alla tipota!ta idia pali...

Den exei problhma me to copy paste....etsi to exw 3anakanei kai ola htan ok...Kai se diko mou alla kai se alla pc...

3erei kanenas kammia epilogh gia na kanw to personal folders disable h delete.??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...