Προς το περιεχόμενο

adslgr down????

apxwv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο το πρωι στο μονο site που δεν μπορω να μπω ειναι το adslgr.com μηπως ειναι down?. συμβαινει και σε σας?

Δημοσ.

Ναι έχείς δίκιο. Και εγώ συμφωνώ στο να ανοίξουμε ένα νέο τόπικ στο οποίο θα ποστάρονται όλα τα site που είναι down , να γίνει και sticky, και να πέφτουν σχόλια αν ήταν hacked/defaced/βλακεία_του_admin/δολοφονία_του_HostAdmin ωστε να αποφύγουμε τα καθημερινά νέα θέματα για το "Αν το site-A είναι down", ή αν "όντως χάκαραν το site-B"..

Δημοσ.

Μήπως ρε παιδιά αυτοί ξεκίνησαν από σήμερα την αποχή από το Internet μέχρι την Τρίτη 6/12...!!!

Χωρίς πλάκα τώρα, ούτε εμένα μου εμφανίζεται η σελίδα από το πρωί.

Δημοσ.
esena kleidokratwr poio einai to provlima sou? an den sou aresei min to diavazeis.

Δεν έχω πρόβλημα. Άλλος το έχει. Θα μπορούσες να πάρεις το προηγούμενο πόστ μου σας ιδέα πάντως. Ξανασκέψου το, έτσι λύνουμε και οι δύο τα προβλήματα μας. Εγώ έχω λιγότερα άχρηστα thread να δω και εσύ λαμβάνεις γρηγορότερα απαντήσεις για το πρόβλημα σου. ;)

Υ.Γ.: Ή θα μπορούσες να πάρεις το πόστ μου ως καθαρά χιουμοριστικόηλίθιο και να το αγνοήσεις. :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.
Σε ισχυρή έκρηξη σε ένα υποσταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος' date=' στην περιοχή που στεγάζεται το Data Center που μας φιλοξενεί, οφειλεται το πολύωρο downtime του ADSLgr.com !

Την έκρηξη των 2 μετασχηματιστών ακολούθησε πυρκαγία που ξέφυγε γρήγορα από κάθε έλεγχο αφού επεκτάθηκε σε αποθήκες καυσίμων και ...[/quote']

Μάλλον ήταν ακτιβιστές αΝτιπΟτέδες

:-x :-x :-x :-x :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :smile: :smile: :smile:

------- -------- -------- ---------- --------- --------- --------

In case u missed it, using the word 'Never' in place of 'OTE A.E.' is not allowed in the respectable said forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...