Lomar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Geia sas... loipon exo mia aporia... to programma Garage Band Jam Pack 2: Remix Tools to exei dokimasei kaneis? an katalava kala apo to review tou applestore prepei na einai programma mixis. Epidi skeftomai polu sovara na metapidiso apo PC se Mac monima kai epidi kamia fora paizo mousiki se party (kai spiti mou sunexeia), thelo na ksero an to en logo programma einai ontos programma mixis kai an iparxoun alla antistoixa gia mac, thnx anyway :smile:
1Mbitmx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Για το πρόγραμμα που αναφέρεις δεν ξέρω πάντως υπάρχει αυτό Ableton Live που έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια.
dimmdesign Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Εγω παλι χρεισημοποιω το Traktor που μολις αναβαθμηστικε στην τριτη εκδοση του και πρεπει να ειναι καταπληκτικο update. Το χρησιμοποιούσα φετος το καλοκαιρι επαιζα σε ενα beach bar τα μεσημέρια με το powerbook μου και με εβγαλε ασπροπρόσωπο. οριστε και ενα απο τα τελευταία μου mix. for your mind (μερικες αλλαγες βγηκαν χαλια δυστηχως)
georgeadams Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Το GarageBand Jam Pack 2: Remix Tools δεν είναι ανεξάρτητο πρόγραμμα. Είναι ένα σετ από έτοιμους ήχους που μπορείς να προσθέσεις στο πρόγραμμα σύνθεσης μουσικής της Apple, το GarageBand 2. Αυτό με τη σειρά του αποτελεί μέρος του iLife, πακέτου προγραμμάτων για επεξεργασία εικόνας, βίντεο και ήχου που περιλαμβάνει ακόμα τα iPhoto 5, iMovie HD, iDVD 5 και iTunes (καλά, αυτό το τελευταίο είναι δωρεάν έτσι κι αλλιώς). Το iLife πωλήται ξεχωριστά αλλά και μαζί με μερικούς υπολογιστές της Apple (πχ MacMini). Σε κάθε περίπτωση, μάλλον δεν σου κάνει, αφού εσύ θέλεις πρόγραμμα μίξης...
Lomar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Diladi an parw to GarageBand2+Garage Band Jam Pack 2: Remix Tools den tha ginei douleia? afou sto applestore elege oti tha entiposiastoun oi filoi mas an mas akousoun na pezoume me afto kai kati alla mello :razz: gmt kai mou fanike wraio prog.... tsp thnx polu gia tis info!
dimmdesign Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 αυτο που θες ειναι το traktor χωρις δευτερη κουβεντα. Το Garageband ειναι για να φτιαχνεις μουσικη και οχι να κανεις mix.
Lomar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 telika an ola pane kala ta xristougena den ginei kanena kosmoistoriko gegonos, (vl. Deep Impact, Armagedon, Oi arianoi epitithode, praksikopima-thou kirie!! ktl :razz: ) kai fisika Theou thelontos molis parw twn iMac vour gia Traktor kai Garage Band (to expansion) Thnx gia tis info mou anoiksan ektos apo ta matia kai tin oreksi!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.