vasiloukos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ Laptop ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΒΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ Windows ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΧΝΑ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΟ Desktop ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΘΟΝΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕ Crt ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ. ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΠΑΦΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
deathlok Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 mipos exeis piraksi tin analisi?? oi tft othones den paizoun kala se analisis ektos tis native kai afto emfanizete san tholoura
vasiloukos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΝΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΑ WINDOWS!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 πιθανο προβλημα στον Inverter,Πριν το πας αντιπροσοπεια,ξεκαρε τον διακοπτη που αναγνωριζει το ανοιγμα της οθωνης,βρισκεται κοντα στις βασεις της,εαν ιναι μαγνητικος δεν μπορεις να κανεις κατι
Lodar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Τι λαπτοπ έχεις; Παράδειγμα σε μερικά Acer με shift και F6 μπαίνει η οθόνη σε power save mode (μόνο η οθόνη το τονίζω αυτό) και τα βλέπεις όλα αχνά. Τσέκαρε να δεις μήπως είναι αυτό.
vasiloukos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο Inverter. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.