Προς το περιεχόμενο

Software gia cd-rom copy

sugarcube

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

λοιπόν...έχω ένα CD (όχι audio, αλλά cd-rom) το οποίο είναι copy protected...υπάρχει κανένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να το κάνω copy;

Προσπάθησα με το Nero αλλά δεν...

Ευχαριστώ

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

An kai den to blepw gia poly kseklidoto na proteinw kai egw kati:

1) Any DVD apenergopoiei arketa protections kai se audio CD

2) Alcohol gia image

3) Easy CD-DA Extractor gia rip

4) e parte kai kanena Plextor re paidia ... plirwneis kati parapanw alla perneis arketa perissotera

• Super Moderators
Δημοσ.

Υβριστικές επιθέσεις σε άλλα μέλη δεν γίνονται ανεκτές. Την επόμενη φορά θα ληφθούν άλλα μέτρα.

Ελπίζω να έγινα αντιληπτός.

Δημοσ.
Υβριστικές επιθέσεις σε άλλα μέλη δεν γίνονται ανεκτές. Την επόμενη φορά θα ληφθούν άλλα μέτρα.

Ελπίζω να έγινα αντιληπτός.

:cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

λολ.. και ειπα στον λαλακο τον φιλο μου οτι θα φαω ban, αλλα δεν καταλαβαινε απο λογια!!! παντως και εκεινος για πλακα το εγραψε..!

sorry Παντως.

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά' date='

λοιπόν...έχω ένα CD (όχι audio, αλλά cd-rom) το οποίο είναι copy protected...υπάρχει κανένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να το κάνω copy;

Προσπάθησα με το Nero αλλά δεν...

Ευχαριστώ[/quote']

Ποιό είναι αυτό το cd-rom?

Alcohol 120% tha sou kanei ti douleia pou theleis sigoura!

Τίποτα και ποτέ δεν είναι σίγουρο στις αντιγραφές.

alcohol 120% kai an den sto koparei dokimase na peraseis prota ta arxeia sto skliro me copy paste se ena fakelo kai meta balta se ena cd iso

Όταν το cd έχει κλείδωμα,τις περισσότερες φορές άν όχι όλες,δεν θα καυταφέρει τίποτα με copy paste(cylindric error).

e parte kai kanena Plextor re paidia ... plirwneis kati parapanw alla perneis arketa perissotera

Πολύ σωστα,τα plextor είναι απο τα καλύτερα readers μαζί με τα toshiba dvd-rom και cdr lite-on.

Δημοσ.
Όταν το cd έχει κλείδωμα,τις περισσότερες φορές άν όχι όλες,δεν θα καυταφέρει τίποτα με copy paste(cylindric error).

μα δεν ειπα παντα πιανει.απλα ειπα (δοκιμασε).φυσικα και δεν πιανει σε starforcε κτλ.(για να παιξεις χωρις κρακ δηλαδη).

αυτο το κανω σε περιπτωσεις που δεν γραφετε απευθειας σε cd,η αν εχει lazerlock,η αμα ειναι πολυ γρατζουνισμενο.και αυτο επιανε παλιοτερα.τωρα με alcohol image,κανεις μια χαρα την δουλεια σου.

Δημοσ.

συγνωμμη αλλα ουτε εγω καταλαβαινω τι εννοειτε με το copy-paste. τα αρχεια που βρισκονται σε audio cd εχουν καποια αλλη επεκταση και οταν ανοιξεις το drive το καθενα απο αυτα εχει μεγεθος 5kb. πως θα τα κανετε copy-paste;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ουπς.. την πατησαμε. δεν το ειχα προσεξει καθολου αυτο. δικο μου λαθος τοτε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...