Προς το περιεχόμενο

dsl otenet taxythta k pws epidiwr8wnete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

peira ondsl kit=otenet... energopoieite se 3 meres ola ok lew.

kanw speed test(adsltest.forthnet.gr + 2 ,katebazw apo grhgorous servers apo grhgores grammes k o m.o einai ta 20kb download!

p.x paw katebazw thn idia stigmh to idio arxeio apo to grhgoro server me 20kb k filos me otenet me 39kb se allh perioxh me pio pita dslam.

ta test ola sta idia results...

pernw thl k lew exw xamhles taxythtes...apant.den exei la8os h grammh.

ma8ainw to modem dslam pou mai sundedemos blepw thn lista k blepw oti exei polles kenes 8eseis!!

ti skata na kanw twra?

akousa k dikaiologies tou stul ta 20kb einai ok gia 384 k tou lew file an einai na plhrwnw dsl k na xw taxythtes isdn ti na to kanw...

Δημοσ.

Το isdn64 κατεβάζει με 7-8 kb/s, και το isdn128 τα διπλά, αλλα ο λογαριασμός που θα ερθει για 24ωρο κατέβασμα τσούζει.

εσυ εισαι always on με πάγιο, και καλό ειναι να το συνεκτιμάς στο value for money.

Το πως εσυ ξερει ποσο πιτα ειναι τα dslam σου και του φίλου σου, ειναι άλλο.

Ναι, κατεβασες ενα doc ή pdf απο κάπου που λέει διαθεσιμες πόρτες. Αυτο το χαρτί το γράφουν οι ίδιοι που σου κανουν το τηλεφωνικό support με "dikaiologies tou styl" :)

Οι ιδιοι που σου ακρίβηναν την pstn "γιατι δε βγαινουμε. πουλάμε κατω του κόστους, κλαψ." :(

ποιό να πιστέψω?

Κι εγω κατεβάζω 10 η ωρα το βράδυ, με 10-20. ειναι χαλασμένη η γραμμή?

Οχι! γιατι στις 4 τα ξημερώματα πάει με 20-39.

Δημοσ.

Paidia epeidh eixa kai egw ena tetoio provlhma me dsl kit...

auto pou isws ftaiei einai ta spy-ware kai oi epitheseis pou ginontai...

evala loipon to ad-aware kai ena firewall kai mou anevhke katakoryfa h taxythta...

to prwteinw ayto...

den lew oti tha skisei alla vohthaei h ygeia tou pc gia th syndesh sto diktyo alla kaneis den to anaferei...

Δημοσ.

ωραια κ τι θα λεγες αν σου ελεγα οτι οι τιμες που λεω ειναι 2-5 συνηθως...

δεν ειναι δυνατον οι γνωστοι που ειναι εστω κ σε ενα km διαφορα να κατεβαζουν με τις διπλες ταχυτητες...κ γω να παιζω με τα 20!

το upload apo thn allh παει μια χαρα.

κ αν τρεχουν δεδομενα φαινονται ρε παιδια αφηστε τα ολα κλειστα κ μπειτε στο ινετ το φυσιολογικο ειναι καθε ενα 2-3sec να κανει ping-pong η γραμμη.οποτε κ δεν θα κατεβαζεις απο πισω τιποτα οπως κ στην περιπτωση μου!!!

Υπαρχει περιπτωση να δεχτουν πισω το ολο κιτ ή ν αυποθεσω στο συμβολαιο οτι δεν φερουν ευθυνη για μικρες ταχυτητες??

Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την ταχύτητα και έκανα τη γραμμή μου 512 (5€/μήνα το κόστος στο πάγιο). Από τότε ή σύνδεση μου δουλεύει κανονικά (3,3GB/24ώρες έφτασε). Θα σου πρότεινα ή να κάνεις τη γραμμή σου 512 ή να βάλεις ΟΤΕΝΕΤ. Όπως και να έχει λεφτά στον ΠΟΤΕ πρέπει να δώσεις.

Με αυτούς του ΠΟΤΕ δε θα βγάλεις άκρη σε εμένα ήρθε ο τεχνικός σπίτι και μου έλεγε ότι έιμαι τυχερός που παίζει έτσι η DSL. Μην παιδεύεσαι άσκοπα και χαλάς τα νεύρα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...