Προς το περιεχόμενο

τι αλλες εχτρα χρεωσεις εχει η τελλας?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να κανω αιτιση στην τελλας για adsl για ταχυτητα 384.τον μηνα βγαινη σχεδον 35 ευρω για 12μηνη συνδομη τι αλλο μπορουν να χρεωσουν μεσα σε αυτους τους 12 μηνες? :?

Δημοσ.

Απο μια εταιρεία που αποκαλεί "free internet" την αστική χρέωση 0.026 ευρώ/λεπτό ( 1,56 e/ώρα + ΦΠΑ = 1,86 ), μπορει να περιμένεις τα πάντα.

Η "δωρεάν ενεργοποίηση" που αναφέρουν στις ανεπανάληπτες προσφορές τους δεν ειναι δωρεάν, γιατι απλά δεν σου τη δίνουν. Ενεργοποιήται μια γραμμή στο ονομα του isp και σου δινουν δικαιωμα να τη χρησιμοποιείς οσο πληρώνεις τη συνδρομή.

Θα την πληρώσεις την ενεργοποίηση, οχι σε αυτους, αλλα στον πΟτε αν ποτέ θελησεις να αλλαξεις isp (ή θα πάρεις αλλη "δωρέαν" δανεική απο αλλο πακετο isp).

Το αν θα εχει ανοιχτές πορτες το dslam της περιοχής σου, όταν θα ξαναζητήσεις ενεργοποίηση, εξαρτάται απο τα κέφια του πΟτέ.

To "ελάχιστη διάρκεια 12 μήνες", ειναι αμφιλεγόμενο και θελει διαβασμα στα ψιλα γράμματα.

Μερικοί εννοούν: "ξεκινάμε τώρα μαζί, και όσο πάει. δηλαδή αορίστου χρόνου, αλλα αν ΕΣΥ θελεις να διακόψεις δεν μπορείς πριν πληρώσεις 12μηνο, και οχι χωρις να μας ειδοποιήσεις ΠΟΛΥ νωρίτερα απο την ημέρα διακοπής"

αν πληρώνεις με πιστωτική, πάγιες εντολές ή στο ενσωματομένα σε καποιο λογαριασμό (πχ της οτενετ, στου οτε) θελει προσοχή.

Δημοσ.

τον μηνα λενε βγαινη 35 χωρης αλλες χρεωσεις μονο 35 ευρω μπορουν να βαλουν κ αλλα εχτρα?ασχετα αν μετα απο 5 μηνες παει απο 35 ευρω 45 το μηνιεω παγιο

Δημοσ.

αφου αοριστου με 35 το μηνα περιπου εχεις γιατι να μπλεκεις με αυτη τη βλακεια που δεν σου δινει το βασικοτερο προνομιο στην adsl το always on. κλεψια ειναι η υποθεση. να δωσεις περισσοτερα για κατι χειροτερο πραγματικα δεν καταλαβαινω. και αν δεν το πολυχρειαζεσαι στην τελικη βαλε με ογκοχρεωσει και θα σου βγει με 25 το μηνα

Δημοσ.

εγω φιλαρακια εχω κανει αιτηση για το adsl της τελας και με εχουν 3 βδομαδες στο περιμενε μη τους μαμησω τιποτα.μου εχουν αναβαλει 2 φορες την παραδοση του εξοπλισμου (αρφρυδια εξοπλισμος δηλαδη, κανα ψευτομοντεμ usb θα ναι αλλα τελος παντων...) και περιμενω για τις 8 δεκεμβρη τωρα. (απο τεταρτη 16 νοεμβριου σημειωστε...!) απατη!!!

Δημοσ.
file kostelo, egw apo tellas den exw to paramikro parapono. se 10 meres eixa dsl ( apo perasmeno marth exw me tellas ) k 2-3s fores pou eixa kati mikroprovlhmatakia, kseskistikan na me pairnoun thl na doun ti exw! ...

poso soy paei o minas? kai ti syndesi?

Δημοσ.
Απο μια εταιρεία που αποκαλεί "free internet" την αστική χρέωση 0.026 ευρώ/λεπτό ( 1' date='56 e/ώρα + ΦΠΑ = 1,86 ), μπορει να περιμένεις τα πάντα.

Η "δωρεάν ενεργοποίηση" που αναφέρουν στις ανεπανάληπτες προσφορές τους δεν ειναι δωρεάν, γιατι απλά δεν σου τη δίνουν. Ενεργοποιήται μια γραμμή στο ονομα του isp και σου δινουν δικαιωμα να τη χρησιμοποιείς οσο πληρώνεις τη συνδρομή.[/quote']

Λοιπόν αυτα που θα πω δεν εχουν να κάνουν με τον random, απλα επειδη τα ακούω συνεχώς θα τα πω μπας και δώσει και καποιος άνθρωπος δίκιο στην tellas και στην οποιαδήποτε εταιρία..

Φυσικά και είναι δωρεάν ίντερνετ, απτη στιγμή που δεν χρειάζεσαι συνδρομή. Πας στο σπίτι της γιαγιάς σου, και αν έχει κανένα ξεχασμένο pc κάνεις τη σύνδεση, τσεκάρεις τα email, τελος.. Το πόσο σε χρεώνει ο ΟΤΕ (και απτα οποία καβατζώνει και η Tellas φυσικά) δεν έχει καμία σχέση.. Κανεις τι δουλειά σου και τέλος, αλλιώς αν θες να κατσεις να κανεις chat 5 ώρες, πάρε καμιά νετκάρτα...

Και για όλους εσάς που λέτε "ειμαστε ελλάδα, στο εξωτερικό ειναι αλλιώς", ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΕΩΝΕΙ 25 ΔΡΧ ΤΟ ΛΕΠΤΟ...ΟΚ? 5p (http://www.free-internet-access.co.uk/how-free-internet-access.asp)

Επίσης για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε DSL έχει 22 ευρω (16 λιρες) το μηνα για απεριόριστη τί? ADSL? Cable?? Satellite? οοοοοοοοοοοχι φίλε, με 22 ευρουδάκια το μήνα έχεις απεριόριστη DIAL UP PSTN 56αρα...(AOL Anytime is completely free for your first month. And after that, you'll pay just £15.99 a month. http://www.aol.co.uk/products/anytime/)

Μη μου συγκρίνεται μισθούς κλπ, απλά μην μπερδέυεστε και κατηγορείτε άδικα. FREE INTERNET ACCESS, απο κει και πέρα όποιος δεν έχει τη στοιχειώδη λογική να τσεκάρει αν τον χρεώνουν την ΚΛΗΣΗ και πόσο, είναι πανάξιος της χρέωσης που θα του έρθει.

Όσο για την δωρεάν ενεργοποίηση της DSL, θα έπρεπε να χρεώνουν κανονικά να δείτε την γλύκα... Χρεώνεσαι ή δεν χρεώνεσαι την DSL access? OXI. Tην χρεώνομαι εγω που την έκανα μόνος μου? ΝΑΙ. Απολαμβάνεις λοιπόν εσύ DSL χωρίς τα 42 ευρώ που πλήρωσα εγω ενεργοποίηση? Ναι... Ειναι λοιπόν δωρεάν για σένα? Ναι..... Κοινή λογική.. Αν την ακυρώσεις, δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία να την ακυρώσεις απτον οτε (στείλε φαξ, στείλε ΑΦΜ, υπογραφές κλπ), και το πολύ πολύ ξανα-αποκτάς από άλλη εταιρία χωρις πάλι να πληρώσεις... Ενω εγω πχ αν ειμαι φοιτητης και πάω διακοπές, τον πούλο στο μπαούλο.... Καθε χρόνο το καλοκαίρι αυτό το βιολί θα έχουμε.

Ενω εγω επειδή για 2 μήνες διέκοψα, πλήρωσα κανονικά 2 φορές ενεργοποίηση... Μη μου λέτε λοιπόν ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟ σας βρωμάει, γιατί ΕΛΕΟΣ παιδιά!!!!! Οποιος δεν γουστάρει να πληρωνει τίποτα πλεον ας το κλείσει να χαρούμε και μεις λιγο καλύτερο bandwidth...

Δημοσ.

Έχω Tellas 512 εδώ και λίγους μήνες. Ξεκίνησα με 59 ευρώ το μηνα με το λογαριασμό να έρχεται ανά τρίμηνο (και κανέναν άλλο έξοδο για το DSL). Η τιμή είναι πλέον γύρω στα 45 ευρώ και ενημερώθηκα ότι στον επόμενο λογαριασμό μου (που θα έρθει Φλεβάρη με Μάρτη) η χρέωση θα έχει αναπροσαρμοστεί.

Τον εξοπλισμό άργησαν και μου τον έστειλαν μια βδομάδα μετά που ενεργοποιήθηκε η γραμμή (πήρε 3-4 μέρες για την ενεργοποίηση) και πήρα τους κωδικούς τηλεφωνικά και μπήκα με δανεικό modem. Μετά αγόρασα καινούριο, ούτως ή άλλως το Crypto 200 που δίνουν δεν είναι και κανένα φοβερό μηχάνημα (τη δουλειά του όμως την κάνει).

Το πόσο χρεώνει η Tellas το "δωρεάν internet" δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με το αν συμφέρει κάποιον να γίνει πελάτης της Tellas σε DSL.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος, οι ταχύτητες είναι σταθερά >52-53kb/s, από ping για κανένα Call Of Duty multiplayer είμαι πολύ καλύτερα από τις 384 της Tellas και οι διακοπές και οι αποσυγχρονισμοί στη γραμμή ενώ στην αρχή ήταν ένας ανά βδομάδα τουλάχιστον (και μπορούσε να διαρκέσει πάνω από 1-2 ώρες) τώρα πλέον έχει πάνω από μήνα να πέσει η γραμμή.

Επαναλαμβάνω, για το παλικάρι που ενδιαφέρθηκε, πληρώνω (πλέον) περίπου 45 ευρώ/μήνα (μαζί και το ΦΠΑ) για την 512 και τίποτα παραπάνω. Δυστυχώς δεν έχω σκάνερ πρόχειρο να σκανάρω ένα λογαριασμό να δείξω.

Δημοσ.
εγω φιλαρακια εχω κανει αιτηση για το adsl της τελας και με εχουν 3 βδομαδες στο περιμενε μη τους μαμησω τιποτα.μου εχουν αναβαλει 2 φορες την παραδοση του εξοπλισμου (αρφρυδια εξοπλισμος δηλαδη, κανα ψευτομοντεμ usb θα ναι αλλα τελος παντων...) και περιμενω για τις 8 δεκεμβρη τωρα. (απο τεταρτη 16 νοεμβριου σημειωστε...!) απατη!!!

επιτελους υστερα απο τρεις ηρωικες βδομαδες αναμονης μου ηρθε και μενα και το χω λιωσει τωρα.δυστυχως εχω ψιλοαρχαιο υπολογιστη και σερνεται αλλα συντομα πλησιαζει αναβαθμιση.τελικα η κουριερ εφταιγε για οσους εχουν ιδιο προβλημα καθυστερησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...