Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για αγορα Μητρικης+Επεξεργαστη!

kostakiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια..αυτον τον καιρο ελεγα να κανω μια αναβαθμισουλα,για τους γνωστους λογους,πιο πολυ γρηγοραδα κτλ !τι θα προτινατε?

για επεξεργαστη σκευτομουν εναν 64μπιτο της ΑΜD 3500+..τι λετε?

τον βρισκω με 190 απο ενα φιλο που εχει ο μπαμπας του μαγαζι(μπορει και φτινοτερα τωρα που κατεβηκε η τιμη του)..εχετε να προτινετε κατι καλυτερο,η να ψαξω για κατι αλλο σε αυτα τα λευτα?το πολυ 220 δινω για επεξεργαστη..

για μητρικη δεν ξερω ,εδω θα ηθελα την γνωμη σας..

*κατι μεχρι 120-130 παντως(δεν με ενδιαφερει το SLI)!!υπαρχει τιποτα αλλο που ξεχασα εκτος απο το SLI?

συνολο και τα 2=350 ευρω ΜΑΧ!!οχι παραπανω!

ευχαριστω προκαταβολικα!! :)

Δημοσ.

εαν διαβασατε,ζηταω μιτρικη ΧΩΡΙΣ SLI!!!τι να το κανω???δεν με ενδιαφερει..

ο επεξεργαστης ειναι καλος?δηλαδη εχετε καλες εντυπωσεις? ;-)

ΓΙΑ S939 μιλαμε παντα!!

η MSI K8T NEO2-FIR RETAIL ειναι καλη?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523452

Δημοσ.

Χωρις SLI... δεν εχω δει μητρικη της προκοπης χωρις SLI. Σαν αναγκαιο κακο ειναι... Παντως στην Gigabyte εαν την PCI-X δεν την βαλεις και δευτερη καρτα για SLI, τοτε μπορεις να την χρησιμοποιησεις σαν απλη PCI-X.... οποτε μπορεις να θεωρησεις πως δεν εχει SLI... οπως νοιωθεις καλυτερα. Παντως η τιμη της ειναι πολυ πολυ καλη και με χαρακτηριστικα αντιστοιχα της Asus Α8Ν η πως την λενε....

Δημοσ.

η καρτα γραφικων μου ειναι μια MSI FX5500 256mb AGP 8x,αλλα θα την αλλαξω οταν βρω τα λευτα και ελεγα να παω σε ΑΤΙ Radeon PCI express X... ,δεν θυμαμαι..κοντα στα 140 ευρω νομιζω...

δηλαδη εαν παρω μια μιτρικη για PCI express καρτα γραφικων η δικια μου (που εχει AGP) δεν θα μπορει να λειτουργησει?

Δημοσ.

oxi, vga agp δεν θα παιζει σε mobo pci express.

αλλα και αγορά agp mobo καινουρια, δεν ειναι πολυ σοφή απόφαση σήμερα. καλυτερα μαζεψε ολα τα λεφτα και αγορασε τα ολα μαζι.

ναι, οκ δε θελεις sli, αλλα σου βρηκε μια με τελικη 100. πάρε μια Asrock με 50 ευρώ αν δε σε χαλάει.

Δεν θελεις sli αν αυτο σημαινει επιβαρυνση στην τιμη εναντι ενος μοντελου ιδιας εταιρειας που δεν έχει.

Δες τι λιστα των μητρικων 939 στα γνωστα μαγαζιά, με σειρά τιμής, και βάλε μια οροφή σε αυτα που θες να δώσεις.

αν βρεις κατι καλό και φτηνό, ασε την 2η pci-x sli slot ανεκμετάλευτη.

Δώσε μια προσοχή απο που θα την πάρεις , οση προσοχη δινεις σε specs. Αλλοι πουλάνε μεταχειρισμενους δισκους, άλλοι οταν τυχει κατι με βλαβη δεν σηκώνουν τηλέφωνα ή σε εχουν στο σαλονι αναμονής 3 ώρες, και άλλοι δεν κανουν αλλαγές και σου λενε "κατσε να στειλουμε το εξάρτημα στον αντιπρόσωπο, να το στείλει στο Κογκό, και άααααααμα γυρίσει ή δε γυρίσει σε 3-4 μηνες, το συζητάμε".

Δημοσ.

απο e-shop αγοραζω,συνηθως...ειναι αξιοπιστη εταιρεια ετσι δεν ειναι?δεν νομιζω να εχω καποιο προβλημα..

λεω να μαζεψω λευτα και να παρω και τα 3(μητρικη+επεξεργαστη+καρτα γραφικων) μαζι!

Δημοσ.

Ωπππ αμα εχεις AGP, σαφως θα πρεπει να κανεις την κινηση και να παρεις μια καρτα PCI-X. Οπως πολυ σωστα ειπε και ο Random δεν ειναι ιδιαιτερα σοφο να παρεις παλι AGP.

Το e-shop ειναι ΟΚ... εχει και καλες τιμες... Και γω προσφατα ψωνισα απο εκει και εμεινα ευχαριστημενος.

Δημοσ.
απο e-shop αγοραζω,συνηθως...ειναι αξιοπιστη εταιρεια ετσι δεν ειναι?δεν νομιζω να εχω καποιο προβλημα..

...και άλλοι δεν κανουν αλλαγές και σου λενε "κατσε να στειλουμε το εξάρτημα στον αντιπρόσωπο, να το στείλει στο Κογκό, και άααααααμα γυρίσει ή δε γυρίσει σε 3-4 μηνες, το συζητάμε".

Και μην αρχισουμε τωρα τα "ναι αλλα εμενα που μου ειχε χαλασει ο δισκος μου τον αλλαξαν αμεσως κλπ κλπ"

Δημοσ.

παιδια βρηκα κατι ισως τελειο!!!

δειτε..

http://www.pixmania.com/gr/gr/103175/art/asustek/a8n-e-socket-939-amd-chip.html?srcid=1354

μου φανηκε,ισως και τελεια μπορω να πω..και η μεγαλη εκπληξη...

στα 190 ο 3500!!

http://www.pixmania.com/gr/gr/170382/art/amd/athlon-64-3500-2-2-ghz-ca.html?srcid=1354

συνολο και τα 2 290!!τι λετε,αξιζει?

Δημοσ.
γεια σας παιδια..αυτον τον καιρο ελεγα να κανω μια αναβαθμισουλα' date='για τους γνωστους λογους,πιο πολυ γρηγοραδα κτλ !τι θα προτινατε?

για επεξεργαστη σκευτομουν εναν 64μπιτο της ΑΜD 3500+..τι λετε?

τον βρισκω με 190 απο ενα φιλο που εχει ο μπαμπας του μαγαζι(μπορει και φτινοτερα τωρα που κατεβηκε η τιμη του)..εχετε να προτινετε κατι καλυτερο,η να ψαξω για κατι αλλο σε αυτα τα λευτα?το πολυ 220 δινω για επεξεργαστη..

για μητρικη δεν ξερω ,εδω θα ηθελα την γνωμη σας..

*κατι μεχρι 120-130 παντως(δεν με ενδιαφερει το SLI)!!υπαρχει τιποτα αλλο που ξεχασα εκτος απο το SLI?

συνολο και τα 2=350 ευρω ΜΑΧ!!οχι παραπανω!

ευχαριστω προκαταβολικα!! :)[/quote']

Επειδή είχα το ίδιο δίλλημα με σένα, έψαξα αρκετά για μια καλή non-SLI μητρική (αφού θα βάλω πάνω μια Ati X1600 XT) και κατέληξα εδώ:

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.524313

Από ότι φαίνεται είναι γρήγορη, κατάλληλη για OC για όποιον ενδιαφέρεται και φτηνή (?110). Μόνο μειονέκτημα η έλλειψη Firewire αλλά αυτό προσωπικά δε με νοιάζει, καθώς δεν έχω συσκευές FW και το USB2.0 είναι ταχύτερο.

Μαζί με έναν Athlon 64 3200+ από πλαίσιο μου βγήκε ?270.

Δημοσ.
Επειδή είχα το ίδιο δίλλημα με σένα' date=' έψαξα αρκετά για μια καλή non-SLI μητρική (αφού θα βάλω πάνω μια Ati X1600 XT) και κατέληξα εδώ:

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.524313

Από ότι φαίνεται είναι γρήγορη, κατάλληλη για OC για όποιον ενδιαφέρεται και φτηνή (?110). Μόνο μειονέκτημα η έλλειψη Firewire αλλά αυτό προσωπικά δε με νοιάζει, καθώς δεν έχω συσκευές FW και το USB2.0 είναι ταχύτερο.

Μαζί με έναν Athlon 64 3200+ από πλαίσιο μου βγήκε ?270.[/quote']

το ΟC δεν με ενδιαφερει..οταν λες Firewire τι εννοεις?

στη σελιδα με τον επεξεργαστη που ενδιαφερομαι(3500+) λεει AMD Athlon 64 3500+ - 2.2 GHz, Cache L2 512 KB Socket 939 (έκδοση OEM)..τι ειναι το ΟΕΜ?κατι παρομοιο με το retail μηπως?

Δημοσ.

kostakiss οταν λεει ΟΕΜ εννοει τους επεξεργαστες που δεν εχουν κουτι και ψυκτρα[bOX εκδοση] , ειναι ελαφρως φθηνότεροι αλλα εχουν μονο 1 χρόνο εγγυηση σε αντίθεση με τους BOX που εχουν 3.

Καλυτερα να παρεις BOX;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...