Προς το περιεχόμενο

Που πήγε το insert-key στα ασύρματα πληκτρολόγια???

YiannisMn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς ποιος ο λόγος που ΔΕΝ υπάρχει το πλήκτρο INSERT πάνω από τα βελάκια, στα καινούρια ασύρματα πληκτρολόγια;;;

Λείπει από ΟΛΑ όσα έχω δει...

Μόλις χρησιμοποίησα ένα, ανακάλυψα ότι δε μπορώ να γράψω σχεδόν χωρίς αυτό!!

Η ταχύτητα πληκτρολόγησής μου έπεσε κατά 70%!!! και δε μπορώ να βολευτώ με τίποτα!!

Ποιος σχεδιαστης είχε αυτή τη φαεινή ιδέα, ήθελα να ξερα!! :twisted: :twisted:

Δημοσ.

to insert an to exeis ''on'' kai exeis ena keimeno to opoio tropopieis kanei auto to enoxlitiko fainomeno kata to opoio otan grafeis svinei to meta tin bara keimeno.den ksero pos alios na sto po...tha to zografiso loipon

esto oti exeis : ''auto einai to keimeno'' an valeis insert kai pas meta na valeis kai ena ''den'' metaksi tou ''auto'' kai tou''einai'' to keimeno sou tha ginei os eksis : ''auto denai to keimeno'' sorry den ksero an to epiases den boro na to eksigiso allo.pao na anikso kana leksiko!11111111111111

Δημοσ.

Siemens!! Thanx!! μ' έσωσες!!

Δεν το είχα προσέξει.

Βέβαια και πάλι το PrtScn/Insert είναι αρκετά ψηλότερα από εκεί που πάει το χέρι μου, αλλά απ' ολότελα...

Δημοσ.

Γνωστό το Insert/Overwrite mode, HQ...

Το θέμα όμως είναι ότι με Ctrl+Insert κάνεις COPY και με Shft+Insert κάνεις PASTE.

Έκανα COPY PASTE με το ένα χέρι μ εκείνο το πλήκτρο, και δεδομένου ότι κάνω COPY PASTE πιο συχνά απ ότι γράφω, με είχε καταστρέψει η ελλειψή του από εκείνο το σημείο!!!

Δημοσ.
ΔΕΝ υπάρχει το πλήκτρο INSERT πάνω από τα βελάκια

Η ταχύτητα πληκτρολόγησής μου έπεσε κατά 70%!!!

fantasou na min eixe kai kanena spacebar i enter. Leme twra...

Δημοσ.
fantasou na min eixe kai kanena spacebar i enter. Leme twra...

Φαντάσου να στο μετακινήσουν το spacebar και να το πάνε πάνω από το F6...

Κάπως έτσι...

Δημοσ.

COPY kaneis kai me Ctrl+C kai PASTE kaneis me Ctrl+V. YiannisMn, den kserw an se boleuei, alla egw pou to kanw etsi pali me to ena xeri kanw copy paste (apla einai to aristero xeri, oxi to deksi ;) )

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα παιδιά, έχασα τη βολή μου!!

Κάνω copy-paste με το ενα χέρι επί μιαμισυ δεκαετία τώρα, και ξαφνικά χρειάζομαι δύο χέρια για copy-paste όπως εδώ και δεν ξέρω πόσα χρόνια!! Κι όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή μου ήρθε να δώσω 100 ευρώ να το κάνω ασύρματο!!

Το χρησιμοποιώ εδώ και 5-6 μήνες περίπου, κι ακόμα να το συνηθίσω!! :evil:

Και το χειρότερο είναι όταν πάω στους πελάτες, που έχουν το παλιό κλασικό!! Αντί να συνηθίσω στο καινούριο, ξε-συνήθισα και το παλιό!!

Μπερδεύομαι όσο δε φαντάζεσε εκεί!!

Διότι ψιλο-συνηθισμένος από το ασύρματο δικό μου, πατάω INSERT αντί για DELETE εκει!!!!!!

Agggrrrrrrrrrrrrr!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

COPY kaneis kai me Ctrl+C kai PASTE kaneis me Ctrl+V. YiannisMn, den kserw an se boleuei, alla egw pou to kanw etsi pali me to ena xeri kanw copy paste (apla einai to aristero xeri, oxi to deksi ;) )

Έτσι το κάνω αναγκαστικά, αλλά δε με έχει βολέψει ακόμα!

θενξ ενυγουει! :)

Δημοσ.

Υστερόγραφο:

Υπήρξε μια εξαίρεση στα ασύρματα που έχω δει...

Ένα μυστήριο Mistumi έχει τα πλήκτρα όπως τα παλια!!! Κια υπάρχει INSERT πάνω από τα βελάκια, κλασικά!

Το έχω παραγγείλει ήδη, αλλά δυστυχώς ΔΕΝ είναι διαθέσιμο!!

Είμαι λοιπόν σε λίστα αναμονής!!

Το αστείο είναι ότι το υπερ-πολύτιμο αυτό ασύρματο της Mitsumi θα μου κοστίσει μόνο 25-30 έυρώ, ενώ το super-duper Microsoft χωρίς INSERT που πάει να με καταστρέψει κόστισε πάνω από 100!!

Έτσι και κονομήσω το Mitsumi, θα περιλάβω το MS με μια βαριοπούλα!! :twisted:

Δε θα μείνει ίχνος!!

Η τελευταία του ευκαιρεία είναι το πλήκτρο PrtScr/Isnert που αναφέρθηκε παραπάνω... Για να δούμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...