Προς το περιεχόμενο

HP L1955. Ετσι κανουν ολες οι tft?

dazzlestef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου συμβαινει το εξης πραγμα:

οταν ανοιγω σε full screen το προγραμμα δορυφορικης δεν εχω πεντακαθαρη εικονα.

Το ιδιο σκηνικο γινεται και με τα videos. Εμφανιζονται καποια pixelakia.

Φαινεται σαν vcd.

Ετσι κανουν ολες οι tft? Γιατι αμα συμβαινει αυτο, τσαμπα γιεται τοσος ντορος για τις TFT.

Διευκρινιζω δεν ειναι ghosting.

Δηλαδη οσοι εχετε lcd tft εχετε τελεια εικονα στα βιντεο?

Ο χρονος αποκρισης ειναι 16ms.

Αμα την συνδεσω με dvi καλωδιο λετε να εξαληφθει το προβλημα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά είστε σοβαροί? Συγνώμη κιόλας αλλά σε τι ανάλυση είναι τα videos? Γιατί αν είναι σε 1280*1024 τότε κάποιο πρόβλημα έχουν οι οθόνες σας.

Αλλά επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν είναι σε τέτοια ανάλυση (δηλαδή στην ανάλυση της οθόνης τότε το να εμφανίζονται pixels είναι φυσιολογικό. Απλά στις tft είναι το φαινόμαινο λίγο αλλά λίγο πιο έντονο από τις CRT. και μη μου πείτε ότι είναι πολύ έντονο γιατί δεν είναι. Μάλιστα λέγεται pixelιασμα και οφείλεται στη διαφορετική ανάλυση του video. Δεν είναι πρόβλημα.

Και αν θεωρείται ότι ο κόσμος άδικα χτυπιέται για τις tft για πηγαίντε σε ένα μαγαζί να δείτε πόσες CRT έχει και πόσες tft. Μερικά δεν έχουν καν crt και σου λένε ότι δεν θα ξαναφέρουν κιόλας. Λέτε να είναι τόσο τυχαίο αυτό και ότι ο κόσμος δεν ξέρει και για αυτό παίρνει αφελώς tft? Διανοείσται πόσο πιο ξεκούραστες είναι και ότι πλέον μπορούν και συναγωνίζονται την ποιότητα της αποικόνησης και τα χρώματα των crt?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...