blackhumor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Το http://www.blackhumor.gr αναζητάει συντονιστές (moderators) για το forum του. Καταρχήν η σελίδα είναι αρκετά παλιά (ξεπέρασε τα 4 χρόνια λειτουργίας) και έχει ικανοποιητική κίνηση. Το forum είναι καινούργιο (μόλις 2-3 μηνών). Δεν έχει πάρει ακόμα την μορφή που θα ήθελα, ούτε και έχει και την ανάλογη κίνηση. Παρόλα αυτά, και λόγω του ότι ήδη δεν έχω αρκετό χρόνο (το ίδιο το site θέλει αρκετές ώρες την ημέρα), θα ήθελα να υπάρχουν κάποιοι συντονιστές για να βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του. Οπότε όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να αφιερώνουν λίγο από τον χρόνο τους, είναι ευπρόσδεκτοι...
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 auto tha pei na zitane moderators kai na min thelei kaneis.pou exoume ftasei.
blackhumor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Θα δείξει... σήμερα έβαλα το post πρώτη φορά... Παρόλα αυτά είχα ήδη μία πρόταση... Απλώς πιστεύω ότι καλό θα είναι να μαζευτουν κάποια άτομα έτσι ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή αρχή...
FISHERMAN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Αυτό ήταν..βρήκα επιτέλους δουλειά!..Θα ανοίξω σχολή MODERATOR..υπάρχει μεγάλη ζήτηση στην e-αγορά.Πέρα από την πλάκα μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά..δεν κατέχω..Μου κάνει πάντως εντύπωση που έχεις ΜΟΝΟ ΜΙΑ πρόταση.Ξυπνάτεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 kalo tha itan moderator na ginoun osoi exoun idi kapoia post gia na xerete ti rolo varane.
Dark_son20 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 moderation is mpela sta ... pou leme mono kati junior akoma psaxnoun teties theseis thelei poli apo ton xrono sou...
beman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 και που ξερουμε ρε φιλε αν μιλας σοβαρα η κανεις blackhumor !!!!!!!!!!!!!(καλο ?) "Απλώς πιστεύω ότι καλό θα είναι να μαζευτουν κάποια άτομα έτσι ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή αρχή..." ενταξει να σε βοηθησουμε οπως μπορουμε και με οποιο τροπο μπορουμε... το αποτελεσμα θα το κρινουν τα παιδια ...η προσπαθεια που κανεις ειναι αυτη που μετραει και μπραβο σου για αυτο...η σελιδα σου ειναι παρα πολυ καλη και οσοι δεν την επισκευτηκαν ακομη χανουν...
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 pragmati i selida poli oraia alla poli ratsismos
blackhumor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δεν είμαι ρατσιστής βρε παιδια... Ανέκδοτα είναι... Και γενικά οι ομάδες που ξεχωρίζουν είναι και αυτές που τρώνε και το περισσότερο πείραγμα... Και εγώ Πόντιος είμαι ;-) by the way και περήφανος για αυτό. Και εννοείτε ότι ξέρω αν όχι όλα, σχεδόν όλα τα ανέκδοτα για τους Ποντιους... poulinos έχεις δίκιο, αλλά ο modarator δεν είναι μόνιμο χρίσμα όπως ξέρεις... Κάθε ένας κρίνεται από το σύνολο των κινήσεων του... Αν κάποιος αρχίσει για παράδειγμα τα flame λογικό είναι να μην κάνει για μία τέτοια θέση ή και για διάφορους άλλους λόγους που μπορεί να προκείψουν. FISHERMAN πλέον έχω αρκετές προτάσεις (ευτυχώς) και όσοι περισσότεροι είμαστε τόσο το καλύτερο... Για το αν κατέχεις ή όχι... κανείς δεν ήξερε εκ των προτέρων. Διάθεση να υπάρχει... Όποιοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να προτείνετε και που θέλετε να είστε moderators (σε τι θέμα) ακόμα και αν δεν υπάρχει προς το παρόν μία αντίστοιχη κατηγορία... Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 oloi tha ginoun moderator sto telos.gia plaka to ipa to ratsistis.eimai poli iper ton asteion allo pou me parexigoun.xixi.grapse ola ta anekdota gia tous pontious edo .
beman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Τοσο καλα λογια ειπα ρε γαμ.......... και ουτε ενα ευχαριστω #@!@$%@!#*^^ εεεεε εισαι.... "Δεν είμαι ρατσιστής βρε παιδια.." εισαι και πολυ μαλιστα !!!!!!!!!!!!!!! αν θελεις τωρα μην απαντας .........να δω αν μπορεις να συγκρατηθεις ......... η λεω αν , λεω ΑΝ..εχεις blackhumor??????????? ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΟ..........
Dark_son20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 theleis liga post akoma min anisixeis vre
blackhumor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια... έγραψα πιο πάνω ;-) Άλλη φορά θα βάζω και τα username που απευθύνομαι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ;-) ;-) ;-) Όσο για το blackhumor νομίζω ότι το αποδεικνύω αρκετά συχνά με αυτά που γράφω ;-)
sol_power Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 to site ontos einai poly kalo..poly geliioooooo empaina kai ego palia kai tora to xanathymithika...alla moderator den prolavaino na gino oso kai na ithela
blackhumor Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Επαναφέρω το θέμα για να μην κάνω καινούργιο topic Νομίζω ότι πρέπει πλέον να γίνει μία ανακατανομή ρόλων στους moderators... Να διαγραφούν οι ανενεργοί, να μπούνε καινούργοι, κάποιοι με περισσότερες αρμοδιότητες κτλ... Πλέον το forum εχει αρχίσει να έχει αρκετή επισκεψιμότητα και πρέπει να υπάρχουν και τα κατάλληλα άτομα σε κάθε τομέα... Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας απαντήση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.