tornado Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 ανεβαζω ενα screenshot και θα ηθελα να μου πειτε μια γνωμη. Αν δηλαδη ειμαι σε καλο ratio.... To αρχειο ειναι απο την χθεσινη ημερα το οποιο ειναι και μια μετρια ημερα.... Ισως ενας μεσος ορος. Ειμαι στο DSLAM Κεραμεικου και εχω 512. Καθε σχολιο η συγκριση δεκτη.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Αυτός ο πίνακας του Netlimiter,δείχνει πόσα MB κατεβάζεις ανά ώρα,σωστά?
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 dixnei posa mb katevases alla thelei ligo prosoxi giati merikes fores dixnei kai tin kinisi tou lan an den to ftiaxeis sosta.ego me 256 katevaza 90 mb tin ora kai den itan kali 256 opote me 512 prepei ama katevazes full na ixes 170 .min to metras omos etsi giati exartate apo pou to travas kai ama katevazeis astamatita.dokimase adsltest.forthnet.gr kai des apo ekei kai b. http://el.openoffice.org kai katevase apo ekei na deis posa kb katevasma exeis.ola ta alla klista bebea.
tornado Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 basstarket - σωστα αυτο δειχνει. poulinos - δεν προλαβα να το κανω το τεστ..... ωστοσο αυτο που ηθελα να ποσταρω ειναι η ημερησια κινηση μου η οποια λογικο ειναι να εχει σκαμπανεβασματα ωστε να εχω μια συνολικη εικονα της ημερας. (θα ηθελα του μηνα αλλα δεν εχω). Κατεβαζω οντως ασταματητα απο P2P προγραμματα. Το local κουτακι το ειχα εκτος, οποτε το ποστ που εβαλα δειχνει το ακριβες ιντερνετ τραφικ.... οσο ακριβες φυσικα μπορει να ειναι με το netlimiter....
tornado Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 βαζω και ενα χθεσινο screenshot για να βγει μια καλυτερη εικονα...... κανεις που να εχει μια γνωμη αν παω καλα????
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 kapoies ores pas kala kapoies alles malon oxi alla opos fenetai den einai oti exei provlima i grammi sou alla oti esi den katevazeis full.me auto to test den tha katalaveis pote pos paei i grammi sou.me to test pou sou dosa ama thes kanto 2 - 3 fores gia 2 meres na sou poume an paei kala.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.