abeness Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Με λίγα λόγια θέλω ένα πρόγραμμα που να κάνει back up τα e-mail μου, το address book, τα e-mail account μου ( τους λογαριασμούς μου ), αλλά και τα favorits του Inernet explorer μου καμιά ιδέα;;;;;;;;;
bundy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 to eixe pei kapoios se ena allo topic www.ajsystems.com Express Assist 2000 poly kalo
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Τα email μπορεις να τα κανεις μεσα απο το outlook.Πας εργαλεια,λογαριασμοι,αλληλογραφιας και αφου μαρκαρεις καθε λογαριασμο πας εξαγωγη και τον σωζεις οπου θελεις.Και για τις διευθυνσεις πας διευθυνσεις αρχειο εξαγωγη και τις σωζεις οπου θελεις Οσο για τα αγαπημενα σου πας windows /favorites τις επιλεγεις ολες και τις σωζεις οπου θελεις. <p>[ 01-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Γιάννης (Platano) ]</p>
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Παιρνω πισω οτι ειπα.....Το assist express ειναι το Α και το Ω.Τα κανει ολα απλα και γρηγορα.Το δοκιμασα και εμεινα καταπληκτος
abeness Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Ναι βρε παιδιά το είχα δει αυτό αλλά το θέμα είναι ότι δοκίμασα να το κάνω εγκατάσταση αλλά δεν μπορούσα και δεν ξέρω το λόγο. Μου έβγαζε ότι κάποιο .dll είχε πρόβλημα ή κάτι τέτοιο, και μάλιστα το κατέβασα και δοκίμασα να το εγκαταστήσω δύο φορές!!! Μήπως ξέρει κάποιος κάποιο άλλο πρόγραμμα;;;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Τι να σου πω φιλε μου εγω το κατεβασα και το εγκατεστησα πολυ ευκολα.Ποιο dll σου λειπιει?
abeness Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2002 Run-time error '48 File not found FP4032.dll<p>Το θέμα είναι ότι όταν έκανα search το βρείκα το dll!!!!!! Αλλα μάλλον θα είναι κατεστραμένο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Καλο , πολυ καλο το express assist αλλα με ημερομηνια ληξης....Δεν υπαρχει καποιο αλλο χωρις περιορισμους????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.