greg_m Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Γειά σας. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια προγράμματα για να μπορέσω να αντιγράψω ταινία. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το shrink αλλά δεν μου αντιγράφει τις καινούριες ταινίες. Επειδή δεν γνωρίζω πολλά όποιος απαντήσει ας το κάνει με απλά λόγια. Δοκίμασα το anydvd αλλά δεν το βρήκα σε freeware έκδοση. Τι να κάνω;
apxwv Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 το DVDFabDecrypter χρησιμοποιω για τις καινουργιες ταινιες. ειναι δωρεαν και θα το βρεις εδω http://www.dvdidle.com/download/DVDFabDecrypter29.exe
greg_m Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός για το dvdfabdecrypter γιατί είμαι αρχάριος;
greg_m Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Κατέβασα το το DVDFabDecrypter. Δεν έχει επιλογή για το τι θέλω να αντιγράψω, ούτε και για βαθμό συμπίεσης οπως το shrink. Ρε παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε. Μήπως χρειάζεται και κάποιο άλλο πρόγραμμα μαζί;
kobi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 To DVDFab decrypter xrisimopoihte gia na metafereis tin tenia sto skliro sou. Meta xrisimopoieis to shrink gia na tin syriknwseis.
greg_m Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 ok prospathisa na metafero tin tainia ston skliro me to fab alla ligo meta ti mesi mou evgale ''error'' kai stamatise. den ksero ti kano lathos
zavlakas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ποια ταινια ειναι και ποια εκδοση του προγραμματος χρησιμοποιεις?
greg_m Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 to fandastic 4 kai xrisimopoio tin teleutaia ekdosi.
alexism Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 εγω παλι ημουν πολυ ευχαριστημενος με το dvdshrink, αλλα οταν προσπαθησα και αντεγραψα σε δισκακια DVD + DUAL LAYER , το καινουργιο μου το player δεν τα παιζει, ενω το παλιο μου player και το pc τα παιζουν μια χαρα! Σε 4,7GB δισκακια οτι γραφω παιζει παντου μια χαρα ! Τι γινεται βρε παιδια;
Bougas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 file tha pas http://www.doom9.org tha dialekseis ellinika kai tha katebaseis oti programma thes sxetika me dvd vcd xvid divx ktl,kai exei kai enxeiridia xrisis ok? alexism pithanos na yparxei kapio problima asimbatotitas me ta sigkekrimena diskakia i problima sto dvd sou,den ksero kiolas ti paizei me tis kainouries tenies,exo stamatisei na grafo,as perimenoume kalitera na apantisei kapios allos
Bougas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 dokimase kai to poli eykolo cloneDVD pou tha to breis logika kai sta files tou http://www.insomnia.gr,oso gia to anydvd yparxei tropos na to kseklidoseis einai poli eykolo arkei na mpeis sta sosta site!!!a!to clonedvd einai kai elliniko kai tha einai pio eykolo gia sena
zavlakas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Η τελευταια εκδοση ειναι η 2.9.6.2 και το Fantastic 4 δεν εχει καμια περιεργη προστασια... Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχεις εγκατεστημενη την εκδοση 2.9.5.8, η οποια αποδειχτηκε προβληματικη και crashαρε συνεχεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.