Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφή ταινίας απο dvd

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια προγράμματα για να μπορέσω να αντιγράψω ταινία.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το shrink αλλά δεν μου αντιγράφει τις καινούριες ταινίες.

Επειδή δεν γνωρίζω πολλά όποιος απαντήσει ας το κάνει με απλά λόγια.

Δοκίμασα το anydvd αλλά δεν το βρήκα σε freeware έκδοση.

Τι να κάνω;

Δημοσ.

Κατέβασα το το DVDFabDecrypter. Δεν έχει επιλογή για το τι θέλω να αντιγράψω, ούτε και για βαθμό συμπίεσης οπως το shrink.

Ρε παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε. Μήπως χρειάζεται και κάποιο άλλο πρόγραμμα μαζί;

Δημοσ.

εγω παλι ημουν πολυ ευχαριστημενος με το dvdshrink, αλλα οταν προσπαθησα και αντεγραψα σε δισκακια DVD + DUAL LAYER , το καινουργιο μου το player δεν τα παιζει, ενω το παλιο μου player και το pc τα παιζουν μια χαρα!

Σε 4,7GB δισκακια οτι γραφω παιζει παντου μια χαρα ! Τι γινεται βρε παιδια;

Δημοσ.

file tha pas http://www.doom9.org tha dialekseis ellinika kai tha katebaseis oti programma thes sxetika me dvd vcd xvid divx ktl,kai exei kai enxeiridia xrisis ok?

alexism pithanos na yparxei kapio problima asimbatotitas me ta sigkekrimena diskakia i problima sto dvd sou,den ksero kiolas ti paizei me tis kainouries tenies,exo stamatisei na grafo,as perimenoume kalitera na apantisei kapios allos

Δημοσ.

Η τελευταια εκδοση ειναι η 2.9.6.2 και το Fantastic 4 δεν εχει καμια περιεργη προστασια...

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχεις εγκατεστημενη την εκδοση 2.9.5.8, η οποια αποδειχτηκε προβληματικη και crashαρε συνεχεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...