Προς το περιεχόμενο

Mp3 Download

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα για κατέβασμα mp3.

Μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα το winmx αλλά απο τις 5 Οκτωβρίου έχει σταματήσει η λειτουργία του.

Έχω κατεβάσει το kazaa στη freeware έκδοσή του αλλά μου αργεί πολύ το σύστημα και μου βγάζει συνέχεια νέα παράθυρα με διαφημ.

Επίσης κάποια κομμάτια που κατέβασα δεν έπαιζαν.

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Δημοσ.

Έλα ρε παιδιά, ένα πρόγραμμα ζήτησε ο άνθρωπος, όχι τπτ direct links, μην είμαστε τόσο αυστηροί, δοκίμασε DC++, Soulseek, Limewire, και κάνε και ένα search έχει εξαντληθεί το θέμα. :wink:

Δημοσ.
Το κατεβασμα mp3 χωρις πληρωμη δεν επιτρεεται και αντικειται στους κανονες του forum. :? :? :?

Δεν απαγορεύεται να μιλάμε για προγράμματα αλλά γιά sites με links.

Εκτός από το DC++ που σου είπε η Paschalia, ψάξε και γιά emule και bittorrent.

Δημοσ.
Το κατεβασμα mp3 χωρις πληρωμη δεν επιτρεεται και αντικειται στους κανονες του forum. :? :? :?

afou den xereis ti milas?

Δημοσ.
afou den xereis ti milas?

Το εγραψα αυτο γιατι τα προγραμματα που αναφερει ο χρησης στο αρχικο post τετοια mp3 κατεβαζουν.Ετσι δεν ειναι ????

Ο στουρθοκαμηλισμος ας μην μας παρασυρει.

Το αν δεν ξερω τους κανονες του forum μετα απο τοσο καιρο και τους ξερεις εσυ με 2 post αστο να το κρινει καποιος αλλος.Εξ αλλου η κοσμια παρεμβαση του moderator νομζω φτανει και δεν χρειαζεται υπερασπιστες.

Δημοσ.
Το εγραψα αυτο γιατι τα προγραμματα που αναφερει ο χρησης στο αρχικο post τετοια mp3 κατεβαζουν.Ετσι δεν ειναι ????

Ο στουρθοκαμηλισμος ας μην μας παρασυρει.

Το αν δεν ξερω τους κανονες του forum μετα απο τοσο καιρο και τους ξερεις εσυ με 2 post αστο να το κρινει καποιος αλλος.Εξ αλλου η κοσμια παρεμβαση του moderator νομζω φτανει και δεν χρειαζεται υπερασπιστες.

To katebasma mp3 den einai panta paranomo kai auto giati den einai ola ta mp3 copyrighted. Epishs auta ta programmata den einai mono gia katabasma mp3. Oso gia to ti xerw egw pou exw dyo post kai to ti xereis esy as to afhsoume giati tha bgeis xamenos.

Δημοσ.
Oso gia to ti xerw egw pou exw dyo post kai to ti xereis esy as to afhsoume giati tha bgeis xamenos.

Σωστά. Εσύ έχεις πιό πολλά accounts από τα posts του Γιάννη :lol:

Δημοσ.
Σωστά. Εσύ έχεις πιό πολλά accounts από τα posts του Γιάννη :lol:

swstos :) :-P

ps: by the way egw pleon exw ginei nomimos kai katebazw mp3 epi plhrwmh apo to http://www.mp3search.ru/

.Den einai akriva kai h poiothta twn perissoterwn album einai 192 - 320kbps. Dysthxws edw pou eimai den mporw na katebasw apo p2p opote autos einai enas tropos na ekmetaleutw thn 10Mbit grammh mou :D (toulaxiston auth den thn plhrwnw)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...