Kyro Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 kserete an yparxei pouthena stin ellada kapio magazi pou na poulaei ilektriko skoupaki gia toner ektipoton (na roufaei enoeite); den exo vrei kati, mono sto eksoteriko.
dtkos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 H 3M αλλά δεν έχω διεύθυνση. Είναι λίγο ακριβό αλλά είναι με ειδικά φίλτρα και φυσικά αντιστατικό.
HQ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 ti borei na xreiazete ena skoupaki se ena toner? to mono pou ksero gia ta toner einai pos ama sou vgazei ''grammes'' aspres stin ektuposi...to vgazeis to kounas gia ligo patokorfa kai to topotheteis pali stin thesi tou.to skoupaki ti borei na kanei?
Melissa_virus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 έχω και εγω την ιδια απορία με τουσ παραπάνω. Για πείτε μας να μαθaiνουμε.
dtkos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Οι τεχνικοί που ασχολούνται με ετυπωτές και φωτοτυπικά χρησιμοποιούν σκούπες 1. Φορητές για να είναι ελαφριές 2. Με καλά φίλτρα γιατί το toner εισχωρεί παντού. 3. Καλά γειωμένες (ακόμη και ο σωλήνας έχει γείωση καθώς και strap για τον καρπό) γιατί αν χρησιμοποιήσεις κοινή σκούπα για να καθαρίσεις toner, μετά από τον στατικό ηλεκτρισμό δεν ξέρεις από που θα την φας (την εκκένωση). Αντε μετά να πιάσεις και καμμιά πλακέτα..... ;-)
Pink_Panther Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Οι τεχνικοί που ασχολούνται με ετυπωτές και φωτοτυπικά χρησιμοποιούν σκούπες 1. Φορητές για να είναι ελαφριές 2. Με καλά φίλτρα γιατί το toner εισχωρεί παντού. 3. Καλά γειωμένες (ακόμη και ο σωλήνας έχει γείωση καθώς και strap για τον καρπό) γιατί αν χρησιμοποιήσεις κοινή σκούπα για να καθαρίσεις toner' date=' μετά από τον στατικό ηλεκτρισμό δεν ξέρεις από που θα την φας (την εκκένωση). Αντε μετά να πιάσεις και καμμιά πλακέτα..... ;-)[/quote'] Kai gw texnikos fotoantigrafikwn eimai. Exoume kati Mavres skoupes mikres sxetika, forhtes alla apo geiwseis tipota :-P Einai mias kinezikis markas, mou diafevgei twra... Oxi gnwsths pantws.
dtkos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Αλλο οι κινέζικες φίλε μου κι' άλλο οι αμερικάνικες. Εγώ που έχω πάρει μία προ δεκαετίας κόστιζε 150.000 δρχ κι ας ήταν μικρή και μαύρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.