apxwv Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 κανω capture καποιες εκπομπες απο την τηλεοραση και θελω να απομονωσω τα σημεια απο το βιντεο τα οποιο θελω.κανω capture απο το προγραμμα της τηλεορασης σε μορφη mpeg και το αποτελεσμα ειναι καλο αλλα δεν το θελω ολο. χρεισιμοποιω το Ulead VideoStudio 8 για editing και το προβλημα που εχω ειναι οτι οταν απομονωνω ενα βιντεακι το αποτελεσμα που περνω εχει προβλημα στο συνχρονισμο του ηχου. ειτε το κανω mpeg ειτε xvid το βιντεο ενω τον ηχο οτι και να τον κανω mp3 ή pcm. τι μου προτεινεται να κανω?
FISHERMAN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μου κάνει εντύπωση το πρόβλημα αυτό με μια τόσο καλή σουίτα..η απλή παλιά κλασσική λύση του virtualDub ,για το οποίο μπορείς να βρείς άπειρα ποστ,πιστεύω θα σε βοηθήσει να κόψεις-ράψεις ότι θες και άλλα πολλά.
andromahos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 File mou kita na dis to idio to problima eixa ego kai den ebgaza akri me to ulead, tora ebala to roxio 8 (easy cd creator 8) kai brika ti xara mou mia xara grafo oti thelo se avi i mpeg, dokimase den tha xasis. to kopsimo kai to rapsimo opos legi kai o proigoumenos filos virtual dub
apxwv Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 ok tha to kitakso gia to roxio 8. oso gia to virtual dub den dexetai ta video mou mou vgazei error
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.