Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 eee psit??? einai kaneis online? eeee!!! Big Brother (that is me) is always watching you!
Soth Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 egw pantws den kanw apoxh gia ton epak ama theloun na to anevasoun , oti kai na kanoume , tha anevei. ki ama apexoume simera, afta pou tha xasoun simera, pali emeis tha ta epomistoume
Dark_son20 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 i mera pou tha kano apoxi apo to internet tha einai i idia pou tha mou valon ena aspro poukamiso tha mou desoun ta xeria stin plati kai tha me valoun se ena domatio me afrolex stous tixous ... A.I. Anonymous Internetaholics
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Κι όμως, όχι πολλά χρόνια πριν, υπήρχε ένας καιρός που μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς internet...και χωρίς κινητά. Και δεν ήμασταν πιο δυστυχισμένοι...φιλοσοφίες ε?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Γράφε με πιο μικρά fonts,και στην απόχρωση του background.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Tι διάολο,επειδή τον pingαρα, μου έκοψε το τηλέφωνο?
Dikemou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Tι διάολο,επειδή τον pingαρα, μου έκοψε το τηλέφωνο? Πλάκα κάνεις;;;
JiKL Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Molis ksanampika meta apo 24ores apoxi (e sxedon, mpika kai apo to panepistimio gia 15lepta)
ThanasisAR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Κι εγώ έμεινα απ' έξω για 24 ώρες. Κάλό θα ήταν αν είχαμε και κάποια εικόνα για το πόση συμμετοχή υπήρχε στην αποχή.
JiKL Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Tin exoume tin eikona... Ego kai esi :razz: :razz:
wert Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Όπως και νά'χει μια αρχή έγινε. Έξω ήμουν και εγώ για 24 ώρες. Αποτοξίνωση. Θα το κάνω ποιό συχνά τώρα. Αλλωστε είδα επιτέλους και κάνα δύο ταινίες που δεν είχα δεί. :grin: Μέχρι να βγεί το ασύρματο ίντερνετ προβλέπω να βλέπω πολλές ακόμα ταινίες.
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Όπως και νά'χει μια αρχή έγινε. Έξω ήμουν και εγώ για 24 ώρες. Αποτοξίνωση. Σωστός! Αποτοξίνωση! Χρειάζεται που και που' date=' όχι μόνο το καλοκαίρι![/color']
spkr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 H apoxh einai h monh lysh. Osoi den xeroun as mathoun oti o EPAK me tetoies apoxes kerdithike. Alliws tha eisastan akoma me astikh xrewsh sto net. MAZIKH apoxh. Xreiazetai organwsh. etsi gia na thymhsw stous palious to parelthon EDW einai ta banners pou oloi bazane sta websites tous yparxei kai ena to opoio exw ftiaxei egw ws agwnizomenos gia fthno net
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Πολύ ωραίο post, διαβάστε τα άρθρα στο 2ο link για να θυμηθείτε (ή για να μάθετε) σε τι κατάσταση βρισκόμασταν πριν 6-7 χρόνια. Θα ήθελα να ήξερα που αλλού στον κόσμο υπάρχει τέτοια πολυετής κόντρα μεταξύ χρηστών internet και κρατικού Τ/Η οργανισμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.