Προς το περιεχόμενο

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kalo ayto alla tha proteina na anoixoyme kammia 10ria cmd me

ping 195.167.100.39 -t

ping 195.167.100.39 -t

ping 62.103.128.215 -t

oloi mazi' date=' oli tin imera na doyme poso tha antexoyn;

Pantos kai go mesa gia 6-11[/quote']

Μήπως θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε έτοιμα αρχεία .bat?

pOTEpolemos.zip

Δημοσ.
Τι ακριβώς κάνει το bat?
Είναι ένα χειροκίνητο... DoS :P

Και πραγματικά αστείο. Πιο απλοϊκό ping δεν γίνεται. Ένα σοβαρό (αλλά και ασόβαρο, γ' διαλογής) firewall μετά τις 5-10 απόπειρες απλά σας συνδέει με Κάιρο. Βέβαια ούτε αυτό είναι απαραίτητο γιατί αυτού το είδος το ping με το ζόρι τους γαργαλάει :P

Δημοσ.

Νομίζω είναι καλύτερα να κάνουμε KATI παρά τίποτα. Έτσι όπως έχει η κατάσταση κι όπως ξεκίνησε το θέμα είναι αστείο να μιλάμε περί έλλειψης οργάνωσης κλπ. Δηλαδή θα βγάλουμε και κεντρική επιτροπή και εκπροσώπους για να πάμε στο Υπουργείο να διαδηλώσουμε? Δικαιολογίες είναι αυτά. Όσοι δεν είναι μέσα ας βγουν να πουν ευθέως "Κύριοι, είμαι απαισιόδοξος για την αποχή, δεν νομίζω να βγει κάτι απ'αυτό". Δεκτόν.

Αλλά όχι να λέμε για κομμουνιστές, συνδικάτα, φορείς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Καλύτερα να βγουν να πουν φόρα παρτίδα "Δεν-με-ενδιαφέρει, έχω-DSL-και-σας-έχω-γραμμένους". Είμαστε ή δεν είμαστε η χώρα της αποθέωσης της ατομικότητας ενάντια στη συλλογική ευθύνη και συνείδηση? Πρέπει να μπουνε Τούρκοι, Ιταλοί και Γερμανοί μέσα για να καταφέρουμε να μονιάσουμε και μόλις φύγουν θ'αρχίσει ξανά ο εμφύλιος.

Αποχή αν θυμάστε είχε ξαναγίνει προ 6-7ετίας για περίπου τον ίδιο λόγο και είχε πετύχει (αν και σίγουρα δεν ήταν η -μόνο- αποχή ο λόγος που πάρθηκε η τελική απόφαση).

Είμαι μέσα, όσο μπορώ θα το διαδώσω. Κι ας έχω DSL. Κι ας ξέρω ότι και πάλι γραμμένους μας έχουν και σιγά μη γίνει τίποτα. Εδώ όλη μέρα με το φοιτητικό internet κάθονται και μας χαϊδεύουν τ'αυτιά.

Καλύτερα να κάνω KATI παρά τίποτα απολύτως.

Δημοσ.

nzeppos όταν κάνεις μαζικές κινήσεις δεν τις κάνεις για να πεις "εγώ πάντως κάτι έκανα" γιατί αν τις κάνεις με αυτό το σκοπό θα μείνουν εκεί. Τις κάνεις έτσι ώστε να έχουν αποτέλεσμα. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό ας βγει ο κάθενας όποτε θέλει με μια σημαία για να κάνει το κομμάτι του και να λέει, "τουλάχιστον έκανα κάτι". Αν θέλουμε να πετύχουμε πρέπει να γίνει κάτι, μαζικά και προπάντως οργανωμένα. Αν είναι να κάνετε κάτι μόνο και μόνο για να μην κάνετε απολύτως τίποτα εγώ διαφωνώ με τη λογική αυτή.

Δημοσ.

Krima pou eimai stin Agglia kai den mporo na simmetexo stin apoxi. Isos tha mporousa na kleiso to site os endeiksi diamartirias, an kai einai ligo asxeto mias kai einai fan club twn Pink Floyd... Pantos genika proteino se osous exoun dsl na baloun skype kai na milane meso autou. Basika me to VoIP pisteuo oti mporoume na katastrepsoume oikonomika oles tis etaireies statheris tilefonias. Ta mona esoda tou OTE (i tis Vivodi i tis opoiadipote etaireias) tha einai pleon mono i sindromi DSL kai ta pagia, ta opoia oti kai na kanoume den ta ksefortonomaste. Episis kalo tha itan oi foititikoi sillogoi na kanoun kamia fora poreia kai gia sobaro skopo, mias kai mexri stigmis einai oloi tous gia polla xastoukia kai oi perisoteroi einai apla ferefona twn parataksewn tous. Kairos tha itan i EFEE pou den exei logo iparksis na sikosei simaia kai na pane oloi foitites kai mi ekso apo OTE na kleisoun tin Kifisias. Ax kai na moun Ellada! neuriasa tora...

Δημοσ.

Μπράβο, ωραία, συμφωνώ, πρέπει να υπάρχει οργάνωση για να υπάρξει και αποτέλεσμα. Το πώς ακριβώς θα είναι συντονισμένες οι κινήσεις και τον τρόπο που θα αυτο-οργανωθούμε είναι κάτι που πραγματικά θα ήθελα να το δω.

Εγώ ξεκινάω με τη λογική ότι μια τέτοιου είδους μαζική κινητοποιήση είναι κατ'αρχάς αδύνατον να έχει πάνω απο μια συνισταμένη πορεία (το ότι απαιτούμε φθηνότερο internet). Δηλαδή μόνο μια γενική κατεύθυνση πρέπει να υπάρχει, από κει και πέρα δεν βλέπω πως θα συντονίσει τις κινήσεις του τόσος διαφορετικός κόσμος με τόσες διαφορετικές ανάγκες.

Γιατί αναγκαστικά ο καθένας θα σηκώσει από μια σημαία και θα κάνει το κομμάτι του. Εγώ δεν είπα ότι θα πετύχουμε κάτι. Αν ήταν εύκολο, τόσα χρόνια κάτι θα είχε γίνει! Τουλάχιστον όμως όσοι δεν συμφωνούν ας έχουν κάτι να αντιπροτείνουν, έστω και μια μικρή ιδέα.

Όσο για τους φοιτητικούς συλλόγους που είπε ο NonLinear...τα γνωρίζετε όλοι. Είναι καθρέφτης της κοινωνίας. Το Μ-Λ ΚΚΕ τρώγεται με το ΚΚΕ Μ-Λ και οι σύνδεσμοι της ΑΕΚ μεταξύ τους...Αν περιμέναμε από εκεί να δούμε άσπρη μέρα, σωθήκαμε...Στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο που δεν έχουν 500 φοιτητικές κομματικές παρατάξεις είναι βλάκες κι εμείς εδώ οι πεφωτισμένοι...

Τώρα το πάω αλλού και σταματάω.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω προτείνει να ειδοποιήσουμε όλα τα τεχνολογικά forums και τον σύλλογο χρηστών Internet. Ίσως από εκεί να βγεί η είδηση της δυσαρέσκειας-αποχής σε κανά κανάλι...

Όσο για το voipBuster/Skype φίλε non-linear έχω 384/128 dsl και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω (lag 10+seconds στην ομιλία, χάλια ποιότητα), εξαιτίας του κακού dslam στο οποίο ανήκω. Και φυσικά δεν είμαι ο μόνος. Ακόμα και εκεί είμαστε "δεμένοι" στον οτε.

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα η ιδέα της αποχής αλλά για να εχει απήχηση κάτι τέτοιο θα πρέπει όπως είπαν κι άλλοι να γίνει γνωστό στα μεγάλα forums, sites, κανάλια κλπ και άρα να αποκτήσει μαζικότητα. Αλλιώς δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα και θα κάνει αποχή μια αμελητέα μειοψηφία των χρηστών που ούτε καν θα την πάρει χαμπάρι ο ΟΤΕ...

Δε βλέπω όμως μέχρι τώρα να έχει πάρει μέρος στην κουβέντα κανένας moderator. Μήπως θα έπρεπε κάποιος να βγει να πει κάτι εκ μέρους του insomnia? Κι αν φυσικά συμφωνούν με την ιδέα να τη στηρίξουν!

Και κάτι άλλο: δεν έχει νόημα να κάνουμε αποχή από τηλέφωνα, σταθερά και κινητά. Στο χώρο της τηλεφωνίας υπάρχουν εναλλακτικές εταιρείες και είναι στο χέρι μας να τις προτιμήσουμε εφόσον μας συμφέρει ;-) Στην αγορά του ιντερνετ όμως ο πΟΤΕ μας εκμεταλλεύεται στεγνά (χρεώσεις ΕΠΑΚ και πάγια adsl γραμμών) και εμείς δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις! Γι αυτό λοιπόν κι εγώ είμαι μέσα σε αποχή ίντερνετ. :-)

Δημοσ.

Παιδια εχει ξεκινησει ηδη μια πολυ δυναμικη προσπάθεια...με ιδρυση ενος συλλόγου...για δειτε και εδώ

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=24838

Αποψη μου ειναι να οργανωθεί καλύτερα μια δυναμική κίνηση.....Να μαζευτούν τα ονόματα αυτών που θα συμμετέχουν (και οπωσδήποτε τι σύνδεση έχουν...)

Προτείνω αυτοί που έχουν ADSL να spamαρουν τον ΟΤΕ με μαζική αποστολή mail...(αλλα οπωσδήποτε μέσω anonymous proxy)..αλλά και ping...Οι υπόλοιποι με PSTN και ISDN να κλείσουν τις συνδέσεις τους συννενοημένα...Και επειδή όλοι έχουμε ανάγκη το Internet αυτό να γίνεται με αυξανόμενο ρυθμο...Π.χ....10/12 απο τις 22:00 - 24:00 ....11/12 απο 20:00 - 24:00 .....12/12 απο 18:00 - 24:00 .....κτλ μέχρι κάποια ημερομηνία καταλήκτικη που θα τα κλείσουμε εντελώς....Στο μέσο διάστημα πρέπει να ενημερώσουμε όλα τα τεχνολογικά sites...ραδιόφωνα , τηλεοράσεις...τύπο.....για αυτή τη κίνηση.....Αυτή η λίστα των χρηστών πρέπει να μεγαλώνει και να μεγαλώνει....επίσης ....κόσμος απο επαρχία που δεν έχει πρόσβαση σε ADSL πρέπει να στείλει μηνύματα διαμαρτυριας στον τοπικό τύπο...αλλα και στο υπουργείο μεταφορών και επικοινωνιών για πολίτες 2 κατηγοριών......και πολλά άλλα που θα σκεφτώ στη πορεία....σκεφτείτε και εσείς....Μπορούμε να κανονίσουμε και μία συνάντηση...κάπου να τα συζητήσουμε όλα αυτά...

Δημοσ.

Sovara re file getty? popo me apogoiteuses tora. Eimai agglia kai den iksera exo T1 grammi edo kai einai teleia san na milas kanonika apo stathero se stathero. Grammi kampana xoris kamia diakopi or lag. Kai me DSL xanei? Ti skata mou fainetai akomi kai to DSL gia ton xabale einai stin Ellada prepei na exei poli skata bandwidth. Krima re gmt me xalases tora... pos tha giriso ellada?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...