greeneye Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 ego ime mesa apla na to kanoume epishmo kai na to stiloume me mail se oles tis efhmerides.Protino i mera ayth na ginei th Deytera,kapoia deytera tou dekembriou kai prin tis 15 tou mhna oste na bouiksei o topos olh th bdomada. Epishs na paei sta kanalia. Protino epishs poreia pros ton pOTE. POTE DEN KANAME MIA POREIA EKSO APO TA KOLOKTIRIA TOU. KAIROS DEN EINAI?
hugelacky Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Και εγω μεσα αλλα πως να γινει κατι τετοιο οταν 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ειναι ΤΡΙΤΗ??????[/color'] έλα ντέ....??? :?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Και εγω μεσα αλλα πως να γινει κατι τετοιο οταν 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ειναι ΤΡΙΤΗ??????[/color'] Σωστή η επισύμανση. Θα κάνουμε αποχή στις 6 που είναι τρίτη,τετάρτη κάνουμε ανακωχή :-P και την επόμενη συνεχίζουμε την μάχη!
De@th L0rd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Στο συγκεκριμένο έγινε ένα λάθος και συγνώμη για αυτό.Το κάλο είναι οτί ήδη γύρω στα 50 άτομα όλοι γνωστοί μου έχουν αποφασίσει να το κάνουν πράξη.Στο χέρι του καθενός είναι να υποστηρίξει την μικρή μας αποχή και απο μικρή να γίνει σιγά-σίγα μεγάλη.Άυριο κιόλας θα μοιράσω φυλλάδια στο ΤΕΙ θεσσαλονίκης.'Οποιος θέλει να κάνει το ίδιο και στο Αριστοτέλειο και στο Παν. Μακεδονίας ας επικοινωνήσει μαζί μου.Η νοοτροπία της αποχής δεν χρειάζεται επίσημα κάτι για να γίνει κάθε άλλο...και το να συμμετέχει κάποιος την στιγμή που γνωρίζει τα αίτια κάθε άλλο παρά πρόβατο είναι.Ελπίζω σε sticky.
mandos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 mesa, kai to prootho kiollas ps1: kai apo 2006 na kanoume mia mera q-telecom, giati mou thn spane oi alles 3 ps2: vivodi grammes peirazei na einai online? an nai na thn rixo kai dayth!
androu Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 και εγώ μέσα για αποχή εφόσον γίνει sticky..
billbo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Kai egw mesa... kai gia osous lene pws theloun epishmo forea na to kanonisei exoun mperdepsei pote einai provata kai pote oxi. Ousiastika TOTE einai pou ginesai provato giati kapoios sygekrimenos foreas kapilevetai tin dikh sou kinhsh. To thema einai h hmeromhnia na prokypsei oxi apo enan alla apo perissotera atoma etsi wste na mhn yparxei ena sygekrimeno atomo pou tha exei kerdos ws ORGANWTHS...
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 μεσα και εγω . Το εκανα και post σε αλλα 2 φορουμ που ειμαι μελος αν και ασχετα με τεχνολογια . Ειναι για το στοιχημα αλλα δεν πειραζει και εκει κοσμος μπαινει
S1lent Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Bebaia oloi na kanoume apohi, 24 ores den einai polles! Prepei na diadothei pantou
wert Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μια μέρα αποτοξίνωση άλλωστε την χρειαζόμαστε σίγουρα.
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 ego pantos opos eipa eime mesa.. oso gia kinita & tilefona ego panta ekana apoxi! omos..pos mporeis na kratiseis tis gynaikes na mi miloun ap ta tilefona.??? aaaa aa! ksero! tha ti deso gia 24 oeres!
sol_power Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 kai ego mesa eimai kai to diedosa me email san chain letter...osoi pistoi as proselthoun...de mas xalaei...ase pou tha mou exoun kopsei kai to kinito tote opote de me xalaei KATHOLOU...axxa..... FOTIA STON OTE kai se ola ta ypokatastimata tou OUST
wert Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 pos mporeis na kratiseis tis gynaikes na mi miloun ap ta tilefona.??? aaaaaa! ksero! tha ti deso gia 24 oeres! Με την τρέλλα που κουβαλάνε και δεμένες τηλέφωνο θα παίρνουν..... :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.